Skocz do zawartości

[Lublin] może coś w Lublinie?

shpyo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 635
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Spoko :dirol: trochę z przymrużeniem oka to pisałem. Ale czasem denerwuje mnie fakt, że jednak jeśli nie osiagnie człowiek jakiegoś tam wielu, powiedzmy choćby tej granicy 20 lat, to ludzie patrzą na niego mało poważnie. Choć mam w roczniku wiele osób, które intelektem są na poziomie szkoły podstawowej :]

No dobra, koniec OT.

Będę chętny na spotkanie. Wszystko zależy jednak od terminu itd.

pozdro

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

Spoko smile.gif trochę z przymrużeniem oka to pisałem. Ale czasem denerwuje mnie fakt, że jednak jeśli nie osiagnie człowiek jakiegoś tam wielu, powiedzmy choćby tej granicy 20 lat, to ludzie patrzą na niego mało poważnie. Choć mam w roczniku wiele osób, które intelektem są na poziomie szkoły podstawowej :]

Mam to samo stary. Ale jak dają pieniądze to mam to gdzieś :dirol:

@Harvi jesteś z okolic Lublina czy bezpośrednio z Lublina ? :lol:

Zapraszamy śmiało wszystkich :);) Tym bardziej nowych w naszym małym gronie :)

Co do terminu to proponuję 19 lub 26 września (sobota). Jeśli ktoś nie może przyjść w jednym z tych terminów, to automatycznie ustali się drugi :)

Propozycje co do miejsca:

CESKA PIVNICA, Grodzka 28, https://www.ceskapivnica.pl

Akwarela Cafe, Rynek 6, https://www.akwarelacafe.pl

Pozdrawiam ;) ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności