Skocz do zawartości

[Lublin] może coś w Lublinie?

shpyo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 635
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja też preferuje drugi termin :( Pewnie i Krzyśka wyciągne.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Teoretycznie nie mam przeciwwskazań na drugi termin, choć dostałem zaproszenie na pokaz bielizny erotycznej na 25.09 - a potem ma być bankiet. Jako, że nigdy jeszcze nie byłem na imprezie tego typu, nie wiem jak będę wyglądał nazajutrz (czyli właśnie 26) - ale pewnie sobie zbyt wiele obiecuję :-P

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

no to ja bym sie też pisał, w sumie oba terminy mi odpowiadają, ale wyglada na to, ze 26.09 będzie TYM dniem.

Knajpa jest mi obojętna, moze być ta piwnica, która już kiedys proponowałeś i chyba nic z niej nie wyszło wtedy ;))) do dwóch razy sztuka zatem.

pzdr

ps: harvi, poczekaj, aż zaczniesz bywać najstarszy w towarzystwie, to pogadamy inaczej:)))

co by tu wstawić...

pewnie :D

ja wpadne nastepnym razem, bo w tym terminie odwiedzam polskie szczyty

czyt. okolice Zakopanego.

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

Wstępna lista na sobotnie spotkanie 26.09 (kolejność przypadkowa :P)

uportal

Bielack

elpav

Dose

gerdi (x2 x 3?)

Mich@ł

dark (x2)

Harvi

tomek_25

Maksymalnie 12 osób. Jeśli ktoś napewno nie przyjdzie proszę o info w temacie, bo chciałbym jakoś środa/czwartek podjechać do Czeskiej zarezerwować miejsca i chciałbym wiedzieć ile tych miejsc :)

No to do zobaczyska, zapraszamy śmiało wszystkich nowych i starych ;):D

O której mniej więcej takie imprezy się kończą? Ja kurde dojeżdżam (ze strony Ryk) i będę musiał sobie jakiś transport załatwić..a może ktoś jedzie krajową 17 w stronę Lublina? :D

Jutro napiszę na 100%, czy przyjadę.

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

My z Puław mamy raczej nie po drodze my 12 dojeżdżamy do 17.

Co do początku imprezy to może by tak koło godz. 17 zacząć bo może tak być że my się będziemy zmywać koło 22, to się nie zdąży pogadać.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności