Skocz do zawartości

[Lublin] może coś w Lublinie?

shpyo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 635
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Miejsca zarezerwowane.

Ceska Pivnica

ul. Grodzka 28

20-112 Lublin

https://www.ceskapivnica.pl

tel. 081 534-30-56

Lokalizacja na Google Maps

Będzie nam towarzyszyć muzyka, dania i piwo czeskie/słowackie :-)

Sobota, 26 września godz. 17.00

Rezerwacja jest na moje nazwisko jakby ktoś przyszedł wcześniej :-)

No to do zobaczenia :D

No panowie, i panie.. ja dopiero godzine temu otworzyłem oczy jako, że z drugim twardzielem Darkiem, wieczór rozpoczęty knedlami i ceskim piwem kończyliśmy już po polsku, czyli wyborową i ogórkiem kwaszonym (rzecz jasna, lokal zmieniliśmy na polski, hehe).

pozdrowienia i do nastepnego razu.

p.

co by tu wstawić...

wygraną była hmm.... powiedzmy, że kobitka obchodząca swój wieczór panieński, hehe:)

Co ciekawe (bo ja clubbing zakończyłem grubo po 4ej, nie wliczając do tego home party ;) ), spotkałem później to stadko w klubie. Zrobiły mi istnie cesarskie powitanie jak przypomniały sobie, skąd się znamy - ale to dlatego, że była już jakaś 1-2 w nocy i one były bardziej napite niż ja, :)

pzdxr

ps: ale dla Kaviorka gratulacje, ja niestety odpadłem.

co by tu wstawić...

Ja też niestety odpadłem, z Kaviorkiem nie ma szans :);)

Oj Dose, widzę że ładnie rozkręciłeś dżamprę, następnym razem też się wkręcamy z Tobą ;)

BTW, Dose, dziś mój pierwszy dzień na GPW, gdzie zaliczyłem 2 odpały z 3 spółek, które posiadam w portfelu (przy słabym rynku:)). Chyba coś dały nasze komitetowe kuluarowe rozmowy :)

• 4 tygodnie później...
Witamy!

Wakacje już za nami, pierwszy śnieg tej jesieni również - czas

najwyższy na czwarte spotkanie z cyklu NetDay Lublin!

Spotkanie odbędzie się 14 listopada (sobota) o godz. 15.00

w Klubie Kazik przy ul. Nadbystrzyckiej 40a.

Rejestrację na spotkanie uruchomimy w pierwszym tygodniu listopada.

Lista prelegentów nie została jeszcze zamknięta, dlatego jeżeli:

- masz coś ciekawego do powiedzenia

- chcesz podzielić się swoim doświadczeniem z pozostałymi uczestnikami spotkania

- chcesz się pochwalić ciekawym projektem, który ostatnio zrealizowałeś

zgłoś chęć wystąpienia już dziś! Na zgłoszenia czekamy pod adresem:

krzysztof.koziel@enzo.pl

Do zobaczenia na spotkaniu!

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
/Aktualizacja 28.01.2010, 15:38/

Pora rozpocząć zapisy na piąte spotkanie branży internetowej NetDay Lublin. Poniżej najważniejsze informacje:

Termin: 6 lutego 2010 roku (sobota)

Godzina: start o 16.30, koniec o 19.00

Miejsce: Pub Czarna Owca (czyli dawny Johnny’s), ul. Narutowicza 9, Lublin. Zobacz jak dojechać.

Zaproszeni goście:

* Bartłomiej Pucek - Project Manager, Kreativ - “Dlaczego (niektórym) startupom się udaje?”

* Marta Klimowicz, Adtaily.com - “AdTaily: jak ugryźć reklamę w długim ogonie? “

* Gniewomir Świechowski, Editorial Project Manager, Blomedia.pl - ”Jak zarabiać na profesjonalnym blogowaniu”

Po zaplanowanych prelekcjach jak zwykle chwila czasu na pytania, dyskusję oraz rozmowy kuluarowe.

Dzięki sponsorom wstęp na NetDay ciągle jest bezpłatny, warunkiem uczestnictwa jest tylko wcześniejsza rejestracja. Nie zwlekaj do ostatniej chwili, zarejestruj się już dziś!

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Ja się wstępnie wybieram

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności