Skocz do zawartości

[Lublin] może coś w Lublinie?

shpyo

Rekomendowane odpowiedzi

ja niestety w najblizszy weekend odpadam. Bede mogl co najwyzej telekonferencję ze stoku zorganizować, choć znajac zycie to albo ja nie bede miał w Tatrach zasiegu albo wy w lokalu :D Owocnego spotu i do nastepnego, na którym obowiązkowo się stawie.

pzdr.

co by tu wstawić...

• Odpowiedzi 635
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Miejsce spotkania: Browar Restauracja Grodzka 15

Godz. : 18.00

https://www.grodzka15.pl

ul. Grodzka 15

20-112 Lublin

tel. 607 756 576

lokalizacja: https://www.zumi.pl/1860899,Restauracja_Bro...blin,firma.html

Rezerwacja jest zrobiona na mnie w miejscu dla niepalących ;-) pierwsza sala po lewej - jakby ktoś przyszedł wcześniej albo w przypadku, gdy ja się spóźnię :D

Do wyboru będziemy mieli kilka świeżo warzonych piw :)

Do zobaczenia ;):)

Widzę może być nieźle. Nasza ekipa w liczbie 4 osoby z Puław będzie na 100%.

Oferujemy usługi z zakresu pozycjonowania stron internetowycha a także tworzenia stron. Pozycjonowanie płatne tylko za wyniki, wystawiamy F. VAT. Zparaszamy do kontaktu w godzinach od 9:00 nawet do późnych godzin wieczornych, chętnie doradzimy, pomożemy.

gg:3124038, email: info@goneett.pl, tel. 792-899-097, NIP: 716-265-12-92, REGON: 060360832

• 1 miesiąc temu...
Akademia eMarketingu

Uwaga! Wszystkie osoby zainteresowane tematyką marketingu internetowego uprzejmie informujemy, że wznawiamy Akademię eMarketingu w nowej formule. Doświadczeni praktycy z lubelskich firm: Enzo oraz Mint Media chcą się z Wami spotykać na regularnych, bezpłatnych warsztatach.

Pierwsze spotkanie odbędzie się 15 kwietnia 2010 r. (czwartek) o godz. 16.30 w sali A4 na Wydziale Ekonomicznym UMCS (Rektorat).

Tematy, które poruszymy na pierwszym spotkaniu:

* Podmioty na rynku internetowym

* Polski internet w liczbach

* Wydatki na reklamę w Polsce i miejsce Internetu wśród innych mediów

* Podział wydatków na reklamę w Internecie w zależności od form reklamowych

* Perspektywy i kierunki rozwoju branży w Polsce i na świecie

Spotkanie poprowadzą: Jarosław Bielecki (Mint Media) i Krzysztof Kozieł (Enzo).

UWAGA! Ze względu na cykliczny charakter spotkań nie przewidujemy wydawania certyfikatów uczestnictwa / ukończenia Akademii. Spotkania mają z założenia wyglądać inaczej niż zajęcia na uczelni: zero teorii, brak sprawdzania listy obecność i egzaminu końcowego :P

https://www.akademia-emarketingu.pl/

Idzie ktoś :>?

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

• 5 miesięcy temu...

Miałby ktoś ochotę spotkać się w ostatnim tygodniu września? Ja wprawdzie w tym momencie jako tako nie pozycjonuję, no ale siedzę w tematyce od długiego czasu i jeden większy internetowy projekt właśnie realizuję. A akurat przeprowadzam się na stałe do Lublina i będzie kilka dni wolnego :D

Najlepiej jakiś termin od 27 do 29 września.

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności