Skocz do zawartości

[Lublin] może coś w Lublinie?

shpyo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 635
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mi też weekendy nie pasują przez najbliższy miesiąc..

A był ktoś z Was na krakowskim w takiej czeskiej knajpie, czeskim browarze?

Ja z lokali to jedynie latałem po miasteczku akademickim baardzo często, a na krakowskim znam jeden, gdzie jest tanie piwo za 3,5zł perła ;d

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

Ja chętnie się spotkam - oba terminy (tymczasem) mi pasują. Czeska piwnica - to tam, gdzie do ryby dodają zszywacze? Ale piwo mają przednie, więc chętnie :-P

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Czyli bierzemy czeską piwnicę?

Weekend dla mnie też odpada, a najlepiej na tygodniu - konkretną datę zostawiam już do ustalenia :)

Pozdróweczko!

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

MIeliśmy tam kiedyś spotkanie SEO, całkiem przyjemnie tam jest smile.gif

To tam gdzie było zimniej niż na dworze ;p?

Ja też się pisze na spotkanie :) I mam nadzieje że się wykuruje do tego czasu ;)

Tak swoją drogą pewnie w październiku będzie kolejne spotkanie NetDay :>?

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Wstępna lista chętnych:

Harvi

Bielack

gniotek

Mich@ł

mimik

Być może jeszcze ghosti i Dose, z którym jestem w kontakcie :-)

Propozycja terminu:

środa 29 września, godz. 19.00

Propozycja miejsca:

Ceska Pivnica (menu)

ul. Grodzka 28

@tomek_25

A co do października to zobaczymy:) Być może w 3tyg się uda - napisz wtedy posta w temacie i zobaczymy kto będzie chętny.

Kurcze, nie wiem czy dam radę w środę. W wawie mam być w dzień i być moze wrócę baardzo późno.

A co powiecie na czwartek 30 także o 19?

EDIT: W czwartek lech poznań gra o 21 mecz..

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności