Skocz do zawartości

[Lublin] może coś w Lublinie?

shpyo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 635
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Słuchajcie, lata lecą, stara ekipa już nie jest tak aktywna jak kiedyś, bynajmniej nie w SEO.

Wchodzi nowe młode lubelskie pokolenie i mam nadzieję, że da radę - podtrzyma idee spotkań, wzajemnej pomocy i integracji - nie tylko biznesowej.

Zorganizujcie jakiś termin i miejsce - ja chętnie wpadnę spotkać się z Wami, jeśli tylko będę mógł. Mam nadzieję, że zobaczę się szczególnie z tymi, którzy byli obecni na pierwszych naszych spotkaniach - pamiętacie 2007r.? :-) Ponad 5 lat już minęło, a SEO z każdym rokiem coraz gorzej wygląda. Niestety.

Zachęcam też nowe osoby, aby wpadły się zapoznać, porozmawiać - atmosfera na naszych spotkaniach jest zaiste sielankowa. :peace:

T. :piwo:

właśnie, shpyo, dlatego próbuję tutaj nakręcić (zwłaszcza) tą starą ekipę, która zapuściła już korzenie przed monitorami i trudno ich gdziekolwiek wyrwać ....

ale jak najbardziej nowi "członkowie klubu lubelskich pozycjonerów" ;p też mile widziani, spoza obszaru również, trzeba tylko większą ekipę nakręcić i coś zorganizować

Dobrą okazją do spotkania będzie LubCamp - 24 października.

Z tego co wiem, trochę ludzi z branży SEO się pojawi. Prelegenci zapowiadają się bardzo ciekawie a i miejsce będzie ok, najprawdopodobniej Dom Kultury.

Okazja do rozmowy, wypicia bro więc będzie, a i darmowa pizza się pojawi :P

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

24 października, godzina 17-20 [potem after, darmowa pizza i jam session] w Domu Kultury. Zapisy ruszają jutro, info: tutaj.

Jesteśmy (SeoUslugi.pl) sponsorem imprezy, przy wejściu otrzymacie od nas kod rabatowy uprawniający do 20% zniżek na wszystkie nasze usługi. Może ktoś będzie zainteresowany :)Szczegóły tutaj.

z tego co wiem, będzie trochę osób z branży SEO, prezentacje zapowiadają się ciekawie. można się spotkać i pogadać przy jakimś piwie :)

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

Dobra pozycjonery to 24 października ?

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

• 6 miesięcy temu...

Wybiera się ktoś jutro na Dżem ?

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności