Skocz do zawartości

[Lublin] może coś w Lublinie?

shpyo

Rekomendowane odpowiedzi

Mini relacja i fotki poniżej: :)

Lublin SEO meeting

Jako, że fotki są dość spore 1600x1200, a nie znana mi jest metoda dopasowania do ekranu w lightboxie (jesli ktos zna to bede wdzieczny za pw), ogladanie jest troszke utrudnione...

MINI TUTORIAL:

1. przycisk NEXT znajduje się z prawej strony na górze każdego zdjęcia (żeby się pojawił trzeba w tym miejscu najechać myszołowem)

2. w lewym dolnym rogu opisy zdjęcia + licznik:)

3. CLOSE na dole po prawej

Dzieki za spotkanie, pozdrawiam!

• Odpowiedzi 635
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak ogladam te fotki i dochodze do wniosku, ze Perelki musialy byc z wkladkami :) Te miny, normalnie mistrzostwo mimiki. Rzeczywsice wielu was nie bylo, ale chociaz zmiesciliscie sie przy tym mikroskopijnym stoliczku. Oby wiecej takich spotkan przy stole to moze i ja kiedys padne jak mi baba pozwoli :)

Pozdrawiam

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Było fajnie - jak widać na zdjęciach, spotkanie do drętwych nie należało :)

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Oj, drętwo nie było. I choć było "mało nas, mało nas" wszyscy zauważyli, że w całej karczmie słychać było tylko seowców. Przed naszymi wystąpieniami nie można było się schować. Nawet w toalecie.

:-)

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

To fakkt byliśmy najgłośniejszą grupą w lokalu. :)

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Panowie/Panie, jako ze juz ochlonelismy po ostatnim meetingu moznaby odpowiednio wcześnie zacząć organizację następnego spotkania, żeby każdy już sobie zaklepał termin i wymówek nie było ;)

Moja propozycja to 6 październik, sobota, co do dokładnego planu spotkania to pewnie niedługo posypia się jakieś sugestie :)

Czekamy na chętnych :D

Moja kobieta napisała ze pan w czarnej koszulce i okularach fajnie wygląda, wiec zdecydowanie sie pojawie sam na kolejnym party
:) całuski
Moja propozycja to 6 październik, sobota, co do dokładnego planu spotkania to pewnie niedługo posypia się jakieś sugestie

Na dzień dzisiejszy mnie pasuje. Proponowałbym tylko jakoś znacznie wcześniej się ustawić np. 16

Odniosłem wrażenie, że ostatnio było za mało czasu :)

blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny

Na dzień dzisiejszy mnie pasuje. Proponowałbym tylko jakoś znacznie wcześniej się ustawić np. 16

Litości jak ja zaczne o 16 :) to o 21 już będe pod stołem leżał hyhyhy

Ja jak zwykle chętny. Nie chcę za to nawet myśleć, jak będę wystawiał zęby o 21 gdy zaczniemy o 16? Z pod stołu?

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności