Skocz do zawartości

[Lublin] może coś w Lublinie?

shpyo

Rekomendowane odpowiedzi

My pewnie będziemy po 17stej Dark puść esemesa gdzie będziecie

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

• Odpowiedzi 635
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A tak na marginesie, bo już piętnasta - ustaliliśmy już miejsce zbiórki? Klasycznie, pod Baobabem, czy coś bardziej przytulnego? Napiszcie, bo tkwię w nieświadomości.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

No i po spotkaniu... :) Meeting udał się, nie chce mi sie pisać narazie nic więcej bo mam kaca, wrzucam tylko link do zdjęć.

Zdjęcia

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

I ja serdecznie dziękuję za spotkanie. Bawiłem się świetnie, choć w domu usłyszałem, że to ostatni raz, gdy zostałme wypuszczony samopas bez zadrutowanej gębusi... Cóż, taki klimat był, co nie?

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Widzę, że ładnie się bawiliście jak się musiałem katapultować ;>

Dzięki za fotki.

Spotkanie znowu bardzo się udało, w większym gronie. Pośpiewaliśmy, popiliśmy, podyskutowaliśmy oraz pozdradzaliśmy sekrety ^^.

Jeśli chodzi o kolejne spotkanie... może na początku listopada?

blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny

• 2 tygodnie później...

Jak by kto sie pytał to ja dostosuje sie do obu terminów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności