Skocz do zawartości

[Lublin] może coś w Lublinie?

shpyo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 635
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

data juz raczej ustalona , czyli 10 listopada - jesli jest ktos kogo wczesniej nie bylo i chcialby miec ew. kontakt telefoniczny to zapraszam na PW... Mam nadzieje ze zbierzemy się w największym gronie od historycznego rozpoczenia spotkań i że będziemy się bawić jeszcze lepiej, a każdy dołoży coś o SEO i fajnie :)

Tym razem CrashXT zaproponowal zabawe do rana :) takze bardziej wytrwali beda mogli sie wykazac :) Zapraszamy takze wszystkich z okolic ktorzy jeszcze sie nie zglosili :).

Pozdrowienia :) :)

My 10 listopada pewnie przybędziemy jak dla mnie może być paintaball, może być ASG. Byle by się dobrze bawić. Równie chętnie mogę zagrać w darta przy ;) I porozmawaiać o trendach w pozycjonowaniu :jezyk1:;)

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Witam :jezyk1:

Już za równy tydzień tj. 10 listopada spotkanie. Tak jak wspomniał Dark będzie ono kończyć sie o świcie 11 Listopada więc można zabrać ze sobą zapas kopiko ;)

Lista osób, którzy zapowiedzieli swóje przybycie:

- noodly

- CrashXT

- Mich@ł

- shpyo

- Dark

- Bielack

- gerdi & Elwierka

- ghosti

- Dose

- GHY

Dokładnie 11 luda.

Dark napisał, że zaprasza wszystkich z okolic - ja powiem więcej ;) Zapraszamy wszystkich z polski :yahoo:... będą osoby, które specjalnie przyjadą na Lubelszczyznę.

Miejsce jeszcze nie jest wiadome, ale milo by było gdyby piwo było tanie bo choć sam nie będę pił to musze upić jednego spamera - nie znam lublina więc nawet nie zaproponuje lokalu.

Godzina - to też kwestia do obgadania ponieważ będziemy siedzieć do 8 rano (Ci mniej pijani :yahoo:) więc jak zaczniemy o 16 to trochę możemy odczuwać zmęczenie :yahoo:...

edit

Czas: 17-18

Miejsce: Baobab - plac litewski

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

CrashXT, Baobab to chodzi Ci o to drzewo czy to jakaś knajpa xD ?

Szczerze mowiąc mieszkam od urodzenia w lublinie a jakoś nigdy plac litewski nie jest mi po drodze ;P Szczególnie jeżeli chodzi o knajpy ;)

A co do taniego piwa to kierunek Birbant na Nadbystrzyckiej xD Piwo po 2,5 zł tyle że to chyba zniżka dla studentow i tylko do 18 :jezyk1:

Jeżeli mowimy o drzewie to pewnie to to:

z4110463x.jpg

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Mich@ł mi o nic nie chodzi :jezyk1: Pewnie o drzewo chodziło Dark'owi ;)... ja wiem jedynie gdzie jest Węglin i dworzec pks :yahoo:

Wodzirej Kubuś wymyślił zabawę ;)... usiądziemy w kółku i wyznaczy jedna osobę, która usiądzie pośrodku, weźmie do reki książkę Pawła Kobisa i będzie czytać na głos :yahoo:... po 8 godzinach zmieni sie osoba czytająca :yahoo:... taki mały akcent seo na spotkaniu :yahoo:...

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Dark, piwo jest za 2,5 zł dla wszystkich (lub dla studentów) bo dość często po zajęciach tam wpadam na małe co nieco ;D Karta stałego klienta upoważnia do zniżki na piwo chyba 50 gr, w razie czego można taka skołować :P

A po 18 chyba jest po 3,5 zł tak jak w reszcie lokali ;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Ta jeszcze się nie upiłem, a już o jakiś nieślubnych dzieciakach sie dowiaduje... ja dziękuje za taki lublin :P

Dark jak nie odwiedzam? jadę do was kochane bachory 10 listopada :P... i nawet zostanę do 11 listopada ;) ... A na te piwo dla Ciebie już zbieram od miesiąca :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności