Skocz do zawartości

AdSense na gumtree jest w porzadku?

Kyo

Rekomendowane odpowiedzi

20 000 000 wyświetleń ... przecież wystarczy 40 stonek w średniej tematyce podlinkowane w miarę dobrze...

Do końca roku myślę, że będę mógł sie pochwalić takim kontem :)... I będę mógł wstawić obrazki obok adsense :P..

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Przekroczenie pułapu wymagań nie jest równoznaczne z dostaniem konta Premium.

Tak jak w Allegro nie dostaje się SuperSprzedawcy tylko za to, że spełnia się wszystkie wymogi.

Personel sam Cię musi zaprosić na wyższy stopień wtajemniczenia.

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

A już się ucieszyłem ... :)

A co wpływa na to czy zaprosi czy nie? Czy strona będzie o kredytach czy o czytaniu maili za pół grosza?

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Z tego co piszą na zagranicznych forach to możesz mieć 100,000,000 wyświetleń i nie być zaproszonym do Premium. Wg mnie o upgradzie konta decyduje jakość stron na jakich reklama jest puszczana, weźcie pod uwage fakt że mając chociaż jedną stronkę MFA google was nie przyjmie! Wiele osób które mają/miały Premium posiadały w Adsense tylko 1 stronę (np. Digg z tego co pamiętam, oraz swego czasu PlentyOfFish) Przy okazji może jest ktoś na forum kto mógłby się poszczycić kontem Premium?

Dzieki za info. Dla mnie to dziwne - takimi reklamami sami sobie szkodza na piar .. i wydawcom tez, na gumtree klikam to jak se łaze a nie jak jestem zainteresowany reklamą. Tyle ze maja klikniecia = kase za reklamy.. cwaniaki..

20 milionów wyświetleń lub 5 milionów kliknięć na miesiąc.

Skąd te informacje? Można prosić o jakieś źródło? Wg. mnie są bezsensu, a te kliknięcia to już kosmos, biorąc średnio za kliknięcie 0,1 dolara to wychodzi 500.000 dolarów na miesiąc, to komu by było jeszcze jakieś premium potrzebne? Chyba już dla samej satysfakcji...

.. a jak będą kliki po dolarze? ;)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności