Skocz do zawartości

Plagiat na PiO

CrashXT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
A jak Cię prosiłem o linki to co było? a teraz to kolegów potrzebujesz, do piachu z nim!

Mogę prosić o inne podłoże niż piach? To moje ostatnie życzenie. Najlepiej glina - zawsze lubiłem lepić dzbanki z gliny.

Kisiel jak będzie wyglądać somozlinczowanie? :)

Oczekujemy videorelacji na youtube z samolinczowania się Kisiela :P:rofl:

Mam taki kij bambusowy, bardzo twardy, boli jak cholera.Jeśli wystarczająco mocno będę się nim okładał to odpokutuje ?

Jeśli wystarczająco mocno będę się nim okładał to odpokutuje ?

Jeszcze będziesz się musiał Kisielem oblać i myślę, że będzie ok :)... szok odkręci nalot, a afreal tate :P

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

A jak Cię prosiłem o linki to co było? a teraz to kolegów potrzebujesz, do piachu z nim!

Mogę prosić o inne podłoże niż piach? To moje ostatnie życzenie. Najlepiej glina - zawsze lubiłem lepić dzbanki z gliny.

Nie wypada nie spełnić ostatniego życzenia umierającego... ale ... rozumiem, że testament określający nowego właściciela zaplecza już sporządzony?

Heh kurde wesoło chociaż na PIO - tylko kurde coś nie możemy przebic 100 podstron na topic.

100 podstron... w czym problem :) do roboty :)

" SZCZYT MASOCHIZMU: Zjechać gołą du**ą po nieoheblowanej desce do wanny pełnej spirytusu."

Jeszcze to nagrać i wrzucić na YT :) Pod koniec podać swój tel i adres zamieszkania

NoteFighter.net - gra uczaca czytania nut

Ja mam aktualnie dość blisko do Wałbrzycha, w ogle fajnie tam, normanos tez pewnie by wpadł bo fajnie na rowerach sie tam jezdzi ;)

wiec jak co ekipa na skosztowanie kisla by sie przydala, chyba ze ma fajna siostre to jakos mu wybaczymy, prawda? ;)

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności