Skocz do zawartości

Przerobienie bazy danych z nowszej na starszą

Mlody

Rekomendowane odpowiedzi

Wycinasz / zamieniasz wszystko co nie istnieje w starej wersji i gotowe :P

W zależnosci od wielkości bazy mozna to zrobić w notatniku albo za pomocą jakiegoś skryptu ,

ewentualnie jeszcze raz zrobić export ale tak aby był zgodny z starą bazą

Zapomniałem dodać ze można mi zapłacić i zaimportuję Ci tą bazę :)

Mogę spytać po co?

Chyba Twoje pytanie trochę nie na miejscu ??

Np. po to, że mój obecny hostingodawca ma nowszą wersję a muszę go zmienić a nowy ma starsza ... tyle wystarczy ??

Wycinasz / zamieniasz wszystko co nie istnieje w starej wersji i gotowe :P

W zależnosci od wielkości bazy mozna to zrobić w notatniku albo za pomocą jakiegoś skryptu ,

ewentualnie jeszcze raz zrobić export ale tak aby był zgodny z starą bazą

Zapomniałem dodać ze można mi zapłacić i zaimportuję Ci tą bazę :)

Wiem, że mogę wycinać, wklejać i kopiować ale chodziło mi o jakiś skrypt który by to robił ...

czy istnieje jakiś skrypt, program do tego ??

Dziękuję ale nie płace za takie rzeczy ...

Dziękuję ale nie płace za takie rzeczy ...
A za jakie płacisz ? Skrypt program masz takie podejscie to sobie napisz. Poza tym dawno nie widzialem większego nonsensu jak przejscie na wsteczne oprogramowanie, ale jak widac jaki "programista" takie koncepcje :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Skrypt mogę napisać za darmo, Ty zapłacisz za lenistwo, brak wiedzy i doświadczenia .

Jak nie masz 3 minut aby sobie samemu przerobić SQL-a to trudno z tym dyskutować .

Powód dla którego chcesz używać mysql 3 który jest niespotykany mnie nie interesuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności