Skocz do zawartości

Aktualizacja PR dziś była??!!

Red

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

już wiem dlaczego mi wzrósł PR do 1 z 0 bo miałem błąd z przekierowaniem ze storny PR2 i właśnie tego nie rozumiem dziś patrzę a tej stornie z PR2 spadło na 1 to zadziałało na zasadzie 2-1=1?

Mistrz Pozycjonowania Master of Seo.  Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice

Jeżeli chodzi o PR to rzeczywiście są problemy z wyświetlaniem PR na toolbarze, u mnie róznica dotyczy IE i Firefoxa, sa rózne wyniki, więc może cos takiego powodowac złudzenie up PR

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

A ja mysle ze za bardzo namieszaliscie w Google i

nasza wyszukiwarka powoli sie juz sypie... :]

A tak na powaznie... nie myslicie ze rozne wyniki w dc,

sa swietna bronia naszej wyszukiwarki przeciw SEO?

Moze to nie sa problemy chwilowe tylko nowa polityka Google,

bedzie zmieniac dc co kilka godzin i manipulacja wynikami nie

bedzie juz taka prosta ze strony SEO... ale to tylko moje gdybanie...

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

zastanawiam sie i dochodze do wniosku ze google musi miec jakis algorytm losowy, który gwarantuje jakis mały chaosik i brak prawidlowosci po to zeby nie znalesc cech wspolnych i bylo trudniej pozycjonowac
A tak pół żartem, może jednak to jest jakiś nowy algorytm, który całkowicie zabierze chleb pozycjonerom poprzez wyświetlanie za każdym razem innych wyników wyszukiwania z róznych data center (tak to wyglada w tej chwili) ....... obym się mylił......
A może google wcale nie zamierza tego pasztetu strawić i ten nowy algorytm ma właśnie opierać się na rotacyjnej wymianie indeksu stron w róznych DC.
bart napisał:  

Chodziło mi bardziej o to że google może teraz dostaczać róznym użytkownikom różne wyniki wyszukiwania czyli troche taki kogiel mogiel dla pozycjonerów.  

Bo skąd wiadomo że dana strona która była wypozycjonowana pod wybraną frazę wyswietli się akurat danemu uzytkownikowi, który szuka po tej frazie jeśli ten trafi na DC która nie zawiera na ten moment w swoim indeksie wypozycjonowanej stronki.  

To jest niemozliwe. Rozumiem frustracje, ze strony spadaja, ale wierz mi firma, ktora jest na NYSE nie bedzie sie bawila w losowe wyniki, raz takie, a raz takie. W tej chwili robia jakies zmiany i trwa to troche dluzej niz trwalo to ostatnimi czasy, ale pare lat temu, update trwal kolo tygodnia, wiec wszystko jest w normie.

to fragmenty postów z tematu wielki spadek, mam nadzieje że to Michał ma nadal racje i moje wywody nigdy nie okażą się prawdą ... :?

to fragmenty postów z tematu wielki spadek, mam nadzieje że to Michał ma nadal racje i moje wywody nigdy nie okażą się prawdą ... Confused

rzeczywiscie jak to poskladac razem to troszke nie za przyjemnie wyglada :shock:

mi przybylo ponad 1000 linków po update - z 500 zrobilo sie 1600, pozycja wzrosla juz dawno przed update - skonczylo mi sie to zjawisko które trafnie Michal nazwal "odklejeniem sie slow od fraz" - teraz moja strona skacze rowno - do wieczora - miejsce 34 wieczorem 21, oczywiscie dalej nie jest tak jak mialo byc bo powinienem byc w top 10 ale lepsze to niz pozycja nr 171 na której bylem stale przez miesiac 8)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Moim zdaniem skacze ze względu na 4 rodzaje algo:

można wyróżnić:

1. algorytm pro linkowy ogólny

2. algorytm pro linkowy z uwzględnieniemi link / dc

3. algorytm pro anchor

4. mixy powyższych

Pozdrawiam

J.

Ciupagi z Helu na export

"Jak żech cyckoł (ssał) ta kartka, toch myśloł, że to jest kotlet. Trocha było ciężko, bo był niedosolony" PAP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności