Skocz do zawartości

Indeksowanie nowej domeny e-weblinkiem

15175

Rekomendowane odpowiedzi

są przeróżne metody indexowania nowej domeny, najlepsza jest przez dodanie adresu do google :soczek:https://www.google.com/addurl/

xann - krótko jasno zrozumiale:), ale co z szybkoscią zaindexowania? Powiem ze tez ostatnio uzywam e-weblinka do indexowania nowych domen i jakosc nie jest zbyt zadowalająca, nawet dawałem po 10 k punktów na domene i nie byla to ogromna roznica niz 1 k punktów + jakis link na jednej z moich slabych stronek.

Ogłoszenia turystyczne -wyjeżdzasz z rodziną na wakacje?

Heh ja powinienem być zadowolony bo :soczek: mam a bardziej miałem podobnie jak MKR.

Swojego Milion Katalog dowaliłem 20 K ;) poszło google bardziej niż chciałem :P - tak jak MKR wbiło mi się na frazy :) - tylko chyba ten top z napisame Milion Spam sie nie spodobał bo tak jak zmieliło w nocy ponad 25 tys podstron do 7:40, tak o 7 rano już poszła sobie domena odpocząć.

Poprostu zadbaj by się zbyt mocno nie wbiła na jakieś frazy, chyba ze tematycznie i nie jest to hard core.

Co do predkosci indeksowania z tym bywa różnie, mi przy domenie pokazało że ostatnio 16 godzin temu. Nie wiem ile wczesniej była w indeksie - myśle że do 24 godzin eweblinkiem jesteś wstanie zaindeksować.

JA dodaje też dodatkowo kilka dobrych linków w celu przyśpieszenia indeksowania.

są przeróżne metody indexowania nowej domeny, najlepsza jest przez dodanie adresu do google smile.gif https://www.google.com/addurl/ ?

i o tym pisał Mkane na swoim blogu. Nie daje takie dodanie nic.

Daje daje ostatnio sobie odpalałem 3 domeny i jednej dałem zwykłego linka, drugą zgłosiłem a trzeciej dałem linka PR6 rel="nofollow" w sumie to chodziło mi o to żeby sobie sprawdzić czy aby na pewno nie pomaga rel="nofollow" chociaż w indexacii.

Z normalnego linka zaindexowało ze zgłoszenia zaindexowało a z rel="nofollow" do dzisiaj cicho.

To może kilka słów więcej na ten temat, niekoniecznie podpierając się linkami?

ilu ludzi ile domen tyle sposobów na indexacje jednym sie udało ładnie drugim wogle o czym to świadczy ? ze nie ma żadnej złotej reguły na szybkie i piekne indexowanie, ilu pozycjonerów tyle teorii.

Wystarczy wzisąśc 100 adresów i posawic 100 dmozów lub 100 wiki (ostatni w modzie) i myślisz ze wszyskie bedą indetycznie zindexowane ? w tym samym tempie ze zadna nie poleci ?

Marketing internetowy dla firm

Wystarczy wzisąśc 100 adresów i ..

Eee, myślałem o wnioskach płynących z konkursu - jakby nie patrzeć wynik pierwszego na liście jest imponujący, Ty wiesz pi razy dzrwi jak zrobiony, my nie.

Piersze miejsce ma generator forum, mocny i mądry skryp autorski :jezyk1:

Marketing internetowy dla firm

Z indeksacja teraz to cuda, dziennie mam przeskoki z 5.000 na 200, i na odwrót. Swoja droga, dlaczego wpisujac site:Domena.pl a site:domena.pl jest roznica? Niby jedna wielka litera, a roznica 10.000% (przy wielkiej literze wiecej zaindeskowanych strony).

Heh, ale jaja :jezyk1: też to mam.

Jestem ciekaw teorii kogoś doświadczonego na ten temat :>

baner_syrop_pio.jpg

... i wszystko jasne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności