Skocz do zawartości

Witam!

UpMan

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich :-)

lektura PiO na tyle mnie wciągnęła, że postanowiłem się zarejestrować - mam nadzieję, że będę mógł wnieść coś do dyskusji.

Jeśli mnie pamięć nie zawodzi, już kiedyś znalazłem tutaj ciekawe materiały na temat skryptów do scrapeowania narzędzi Google'a, ale wówczas się nie rejestrowałem. Do odświeżenia znajomości zachęciły mnie dyskusje na goldenline, powołujące się często na PiO.

W ramach przedstawiania siebie mogę powiedzieć, że PiO jest dla mnie działalnością hobbystyczną, uprawianą po godzinach, ale za to dość intensywnie. Jak na razie wyłącznie w języku angielskim. Myślę, że najlepszym opisem tego, co mnie interesuje, jest taki mały serwis , którego jestem właścicielem i jedynym autorem :-). Jest tam trochę artykułów, z których niektóre cieszą się sporym powodzeniem, a także trochę darmowych i dość unikalnych narzędzi, stworzonych przeze mnie.

Marcin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności