Skocz do zawartości

subdomena z www.

tomekg

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Na paru subdomenach jutro bede stawiał zaplecze, i chciałbym je kiedyś podłączyć pod e-weblinka jak nabierze site, ale wiadomo że e-weblink stron w formacie subdomena.domena.pl nie lubi

więc mam pytanie czy można założyć sobie subdomenę o nazwie "www.subdomena" - wtedy adres strony byłby www.subdomena.domena.pl ?

Czy e-weblink to zakceptuje, no i czy nie będzie w innych systemach z taką subdomeną.

Proszę o odpowiedź dla strudzonego :crazy:)

baner_syrop_pio.jpg

... i wszystko jasne.

Jeśli chodzi Ci o to, żeby na https://subdomena.domena.pl nie było nic, a serwisy chcesz tworzyć na subdomenie "www" subdomeny "subdomena.domena.pl" to nie wiem, czy to jest dobre rozwiązanie :crazy:

Inaczej rzecz ujmując www.subdomena... musi być dopisana jako ServerAlias subdomena.pl czyli www.subdomena.domena musi pokazywać dokładnie to samo, co subdomena.domena.

Uff mam nadzieję, ze jasno :wow:

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Zakręciłeś ;p

na www.domena.pl będzie sobie stał seris mama ;) ładny, tematyczny. natomiast na subdomenach chce sobie postawić zaplecze, pod system wymiany linków i chciałbym pod e-weblinka bo jest w miare fajny :crazy:

a że on nie bierze bez przedrostka www stąd moje pytanie czy jak zrobię subdomenę o nazwie "www.subdomena" to to wszystko pójdzie ładnie, bo to że samo subdomena.domena.pl nie pojdzie to wiem :wow:

Chodzi o to czy www.subdomena.domena.pl pojdzie :yahoo:

Troszke zakrecony temat ;p

baner_syrop_pio.jpg

... i wszystko jasne.

Ok, to inaczej, prościej ;) subdomeny o nazwie 'www' mogą się nie spodobać adminom weblinka, bo to daje pole do nadużyć ;) Jeśli chcesz takową stworzyć, to nie polecam ;)

jest sobie serwis główny www.costam.pl i z e-weblinkiem nie będzie miał nic wspólnego bo site będzie miął 20 ;)

i inny serwis na subdomenie o adresie www.lalal.costam.pl i jemu by pasowało sie zaprzyjaźnić z e-weblinkiem ;)

i tutaj "www.lalal" jest nazwą subdomeny - można tak w końcu zrobić czy nie ;) ?

baner_syrop_pio.jpg

... i wszystko jasne.

jest sobie serwis główny www.costam.pl i z e-weblinkiem nie będzie miał nic wspólnego bo site będzie miął 20 ;)

i inny serwis na subdomenie o adresie www.lalal.costam.pl i jemu by pasowało sie zaprzyjaźnić z e-weblinkiem ;)

i tutaj "www.lalal" jest nazwą subdomeny - można tak w końcu zrobić czy nie ;) ?

mozna

pozdrawiam

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

ehh no pewnie tak ;)

o ile www.lalal... będzie wskazywał na to samo, co lalal... to ok ;)

Serwis na domenie głównej jest zupełnie inną stroną i nie ma konieczności instalowania na niej e-weblinka ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności