Skocz do zawartości

Przyznajcie sie kto przekierowal domene z PR 7 na moj spam ? lol

gothen

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak wczesniej pisalem , obie domeny sa trzymane na tych samy ns'ach u mojego dostawcy hostingu.

Tak , mam konto reseller i kazda strone na osobnym IP i napewno na tym IP-ku sa inne strony.

Tylko nadal nie rozumiem jak admin mogl przypisac go do mojego folderu ?

EDIT: wroce za 2h to dokonczymy temat

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nie nie tak.

Masz sobie IP prawda ? i domena swoja

Ja jestem sobie gosc z domena PR 7 - w delegacji sobie ustawiam IP twoje dedykowane i po wpisaniu adresu www pokaze sie to co masz w folderze.

Nie musial admin wpisywac do vhosta jezeli odwolanie sie po IP wyswietla folder.

Ja mam np inaczej odwolanie sie po IP nie wyswietla folderu ze strona wiec nie zrobilby tego gosc.

https://195.117.130.180/ u Ciebie po wpisaniu IP pokaze sie strona i wystarczy zeby wlasnie gosc swoja domene skierowal na IP.

Jeśli zależy Ci na wynikach zrób sobie przekierowanie w pliku index.php

<?
if(str_pos($_SERVER['HTTP_HOST'], 'twoja_nazwa_domeny.costam') !== false){
header("HTTP/1.1 301 Moved Permanently");
header("Location: twoja_nazwa_domeny.costam");
exit;
}

będziesz miał 301 za darmochę z PR 7 :)

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

dokladnie wstaw to co dal noone i juz. Bo tak to ci wyleci Twoja, google szybko sie zorientuje ze na te same IP kieruje twoj adres i adres z PR 7 uznajac ten 2 za wazniejszy i gosc ci ukradnie tresc w banalny sposob :) nawet nie zmarnuje swojego serwera, nawet nie mozesz nic mu zrobic :).

Ale za to jak taki cwany mozesz mu uwalic ten PR dla siebie :).

Dzieki za pomoc panowie. Jak poradziliscie tak zrobilem. Zobaczymy czy cos z tego wyjdzie. Generalnie nie wiem ile potrzeba czasu by domena przekazala PR. Robilem raz przekierowanie ale to niedawno....

nawet jak nie wyjdzie. To co ? - chodzi o to ze gosc mogl ci wywalic strone bo dal na te samo ip z mocniejszym PR.

Wiec wyjdzie czy nie pozytyw jest :).

Zgadzam sie. Swoja droga linkvendor czasem sie przydaje. Naprwde niezly przypadek , gdybym nie zrobil sortowania po PR to bym przegapil.

Tym PRem z redirecta bym się za bardzo nie cieszył, podejrzewam, że typ, który chce zrobić Ci psikusa siedzi na forum i czyta ten temat, a nawet, jesli nie, to na pewno obserwuje Twoją stronkę :D i przestanie zasysać Ci treść. No, chyba, że to czysty przypadek ;)

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

...że typ, który chce zrobić Ci psikusa siedzi na forum i czyta ten temat, a nawet, jesli nie, to na pewno obserwuje Twoją stronkę :D

Dokladnie tak. A najlepsze jest to ze juz wiem kto to jest......

Z drugiej strony dziwne ze komus sie chce bawic w wywalanie spamu zrobionego w godzine. Ta domena mozna niezle zarobic sprzedajac same linki na allegro....

Z drugiej strony dziwne ze komus sie chce bawic w wywalanie spamu zrobionego w godzine.

I dlatego nie wierze ani trochę w prawdziwość tego pageranka, na 99,99% jest to kradziony PR. Na prawdziwym PR 7 można zrobić całkiem przyzwoitą kasę i co najważniejsze można wygenerować kilka 6 i dużą ilość 5, a tym samym łoić kaskę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności