Skocz do zawartości

sandbox istnieje bo w nim siedze... :/

baton

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

ok 6miesiecy temu kupilem domene krakvet.pl i zarejestrowalem ja w wyszukiwarkach... Byla ona widoczna w googlach pod haslami karmy, eukanyba, royal canin itp, a od pewnego czasu wogole jej nie ma w wynikach wyszukiawania (tzn adresu www.krakvet.pl) - zostal zbanowany!! chyba za duzo linkow do mojej strony pojawilo sie w necie...

Macie moze jakis pomysl jak to rozwiazac?? Jak znow trafic na liste wynikow z moim adresem??

serdecznie pozdrawiam,

marek

Wielki spadek :)

Miałem ok 10 miesiecy temu miałem 5-7 miejsce na mocnym słowie

i hop w dół stopniowo z tygodnia na tydzien poza 100.

Szcześliwie po 18-II jestem znowu na pozycji 9-12.

Ja jestem wyznawcą sandbox'a

to jest zródło cierpień i męki.

A na zakończenie mam pytanie :

Co sądzicie o projekcie wirtualny.szczecin.pl etc. ?

Byłbym wyżej niż na jedynastym ale oni są zdaje się mocniejsi.

Człowiek sie napracuje i tak nie podskoczy. :)

Pozdrawiam

Grzegorz

Kazur napisał(a):
GT napisał:  

Co sądzicie o projekcie wirtualny.szczecin.pl etc. ?

Byłbym wyżej niż na jedynastym ale oni są zdaje się mocniejsi.

Człowiek sie napracuje i tak nie podskoczy. Wink

Pogadaj z Szookiem - to jego serwis.

Moim zdaniem to nie jest serwis tylko masa wzajemnie podlinkowanych spamujacych stron generalnie bez tresci tylko z marnym kontentem z roznych programow partnerskich, wymian linkow, beznadziejnej wyszukiwarki i podobnych

No i oczywiście autorem jest ktoś inny, kto? większość ludzi raczej wie.

linki ze stopki...

zero3 napisał(a):
ale - sam bylem zaskoczony - wchodze do domu, a moja Pani czyta jakis art w wirtualnymkrakowie...  cos o budynkach komunalnych chyba...  

miasta mają swoją moc  :D

heh, w sumie jedyne co te serwisy ratuje to newsy, poza nimi nie ma nic interesujacego.

same reklamy i nawolywania - kliknij tu, kup to, idz tam itd...

eeeehhhhhhhhhhhhhhhh

no i jeszcze te wszedobylskie wyniki w google pod roznymi haslami.... tragedia.

czemu takie rzeczy nie sa filtrowane przez wyszukiwarki ?

mógłbym pracować w google za free... a ile ciekawych pomysłów bym podsunął...

linki ze stopki...

thant napisał(a):
Moim zdaniem to nie jest serwis tylko masa wzajemnie podlinkowanych spamujacych stron generalnie bez tresci tylko z marnym kontentem z roznych programow partnerskich, wymian linkow, beznadziejnej wyszukiwarki i podobnych

No cóż, szanuję Twoje zdanie, jednak od czegoś zawsze trzeba zacząć.

Zapraszam pod koniec roku. Na wtedy planowana jest forma docelowa.

:]

Szy.

PS. Piszę jak Szook, co? :>

thant (o Wirtualnym Szczecinie) napisał(a):
to nie jest serwis tylko masa wzajemnie podlinkowanych spamujacych stron generalnie bez tresci tylko z marnym kontentem z roznych programow partnerskich, wymian linkow, beznadziejnej wyszukiwarki i podobnych

Sugerowałbym publiczną analizę Twojej własnej wartości dodanej, a nie cudzej.

Pozdrawiam, J.

jez napisał(a):
thant (o Wirtualnym Szczecinie) napisał:  

to nie jest serwis tylko masa wzajemnie podlinkowanych spamujacych stron generalnie bez tresci tylko z marnym kontentem z roznych programow partnerskich, wymian linkow, beznadziejnej wyszukiwarki i podobnych  

Sugerowałbym publiczną analizę Twojej własnej wartości dodanej, a nie cudzej.

Mam pare witryn ktore w sumie odwiedza 12k osób dziennie... może to mało.... ale sukces w wymiarze finansowym osiągnąłem... nie za pomocą technik spamerskich, bez linkora.

Jestem bardzo szczęśliwy z powodu, że jedna z moich stronek klientów osiągneła 15x więcej odwiedzin z google oraz powiększyła obroty o 1000% (a punktem wyjsciowym nie było 300PLN/dzien)

Co do adresów stron - nie będę ujawniał bo i po co ktoś by miał się przyglądać mojej pracy i kopiować pewne rozwiązania ?

linki ze stopki...

thant napisał(a):
Co do adresów stron - nie będę ujawniał bo i po co ktoś by miał się przyglądać mojej pracy i kopiować pewne rozwiązania?

Z dokładnie tych samych powodów każdy inny Użytkownik tego forum ma prawo nie podawać swoich adresów. Ze względu na szacunek do osób z których wiedzy czerpiemy wymierne korzyści, kiedy pojawia się adres, powinniśmy pominąć go milczeniem.

Większość bardziej wpływowych osób z tego forum nie jest (lub nie była) święta, a nie muszą z tego powodu ustawiać się pod pręgierzem.

Tyle z mojej strony, chyba troszkę za ostro powiało chłodem. ;)

Pozdrawiam, J.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności