Skocz do zawartości

przekierowanie 301

przemo.

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, przepraszam, że temat nie jest nowością i był wałkowany, ale boję się że coś nie pójdzie tak jak bym sobie tego życzył. Moja stronka ma bana na googla więc nie wiadomo kiedy "z tego wyjdzie" :) . Znalazłem domene, pod którą mógłbym zrobić przekierowanie z tej starej , tylko czy napewno jest sens to robić ? Stronka ma bardzo mało linków i chciałem ją rozruszać a nie wyszło :)

Lepiej unikać powiązania z zbanowaną domeną wykorzystując 301.

Proponuje przejście [link] w Javascript.

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

301 przenosi filtry, wiec bana moze tez.

Kyo, nie wiesz tego. Ty zrobiłeś przekierowanie, ale na tą samą stronę, na świeżą domenę.

Być może, gdybyś zrobił przekierowanie i zmienił stronę, oraz przekierował na domene już z linkami wszystko byłoby OK.

Najlepiej by było gdyby google niebrało pod uwage przekierowania 301 i wymyśliło coś nowego?

Dlaczego tak sądze?

Popatrzcie ile oszustów na allegro sprzedających fałszywe PRy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności