Skocz do zawartości

Wylecialem z google.

krisiu

Rekomendowane odpowiedzi

z tym zrobił bym porządek żeby miało jakiś miły wygląd dla wujka Googielka

index.php?module=CMpro&func=viewpage&pageid=1

wiem, wiem :D musze znalesc jakis stabilny modul mod rewrite pod Post-Nuke.

wracajac do dyskusji nad powodem wywalenia mojej strony z wynikow google. czesc z Was mowi, ze jest to flirt, a inni, ze chwilowa "zwiecha" google. co mam robic? czekac miesiac i modlic sie, ze wszystko bedzie ok, czy olac "zarazona" domene i przeniesc calosc pod nowy adres?

pozdrawiam serdecznie

Tomasz

heja ponownie,

kilka dni siedzialem nad serwisem i rozmyslalem, co moglo byc powodem usuniecia mojej strony z wynikow wyszukiwania dla starych, oklepanych fraz.

doszedlem do takich wsnioskow:

(..)Szczególnie popularną wśród polskich webmasterów metodą optymalizacji stron pod kątem wyszukiwarek jest wymiana lub zakup linków o wysokim PageRank. W przeszłości niewątpliwie była to jedna z możliwości, która faktycznie przynosiła efekty. Niestety przy wyborze linków użytkownicy i ich zainteresowania nie zawsze są uwzględniane. Prowadzi to do linkowania serwisów i stron internetowych niezwiązanych ze sobą tematycznie. Tego typu linki nie stanowią żadnej wartości informacyjnej dla osób odwiedzających i są postrzegane jako nieetyczna metoda SEO

Zrodlo

google-ban-male.jpg

Prawopodobnie czesc moich linkow stracila wartosc ...

Moje pytanie do was:

Re-Inclusion request - pomoglo komus?

Pozdrawiam serdecznie

Tomasz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności