Skocz do zawartości

Webcenter -> google a klony co-opa ?

kalashnikov

Rekomendowane odpowiedzi

szookpl napisał(a):
wiesz jak ty tak pozycjonujesz swoich klientow to ci powiem

ze za to <!--pozycjonowanie//--> i za tak znaczne powtorzenie slowa keywords pozycjonowanie w znacznikach to jest ban bo to spam.

Wiec jezeli tak pozycjonujesz klientow to masz rzeczywiscie super jakosc

wiesz 3 lata temu to mogles byc dobry bo wtedy wystarczylo wstawic metatagi a teraz widac sie zagubiles jak sie pozycjonuje, bo i spam na stronie i pozycje slabe

pzdr

Naprawdę nie musisz się martwić o moje pozycje i pozycje moich klientów

a co do spamu to wybacz, ale co to znaczy nadmierne powtórzenie słowa, widzisz gdzieś na mojej stronie nadmierne powtórzenie słowa ?, słowo pozycjonowanie występuje w kilku frazach ot co.

a co do komentarza, przecież on nic nie daję, nie mogę go mieć na stronie ?

A skąd Ty mozesz wiedzieć co było dobre 3 lata temu ?

wyprzedaż domen. domeny od 300 pln

idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? ;)

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

skoro nie wiesz ze nie mozesz to juz nie wnikam, skoro nie wierz ze za wielokrotne powtorzenie slowa keywords powyzej 4 sie przyjelo nawet w polaczeniu to spam to znaczy ze nawet nie wiesz jak pozcyjonujesz

dziwne nic nie daje a umieszczasz keywords w komentarzach i nie wiesz ze to spam,

to jAK TY POZYCJONUJESZ ?

szookpl napisał(a):
skoro nie wiesz ze nie mozesz to juz nie wnikam, skoro nie wierz ze za wielokrotne powtorzenie slowa keywords powyzej 4 sie przyjelo nawet w polaczeniu to spam to znaczy ze nawet nie wiesz jak pozcyjonujesz

dziwne nic nie daje a umieszczasz keywords w komentarzach i nie wiesz ze to spam,

to jAK TY POZYCJONUJESZ ?

No to jak mnie przycisnąłeś to juz się przyznam. Nie umiem pozycjonować, nie mam z tego żadnych pieniędzy, nie mam klientów. Moja firma już praktycznie nie istnieje, od trzech lat nie płacę ZUS-ów, komornik siedzi mi na karku, razem z żoną jemy to co nam ludzie dobrzy dadzą. Ale ciągle walcze, wierzę, że uda mi się nauczyć pozycjonowania, ze może kiedyś będę Wszędzie, zdobędę klienta i uda mi się go wypozycjonować. Tylko jeszcze się troszkę podszkolę na Twoim pozycjonowaniu i moze Ci dorównam. A jak zdobędę pierwszego klienta to sobie kupię szablon fajnej strony, i może jakiś hosting, albo sto od razu, jak będzie duży klient, najlepiej taki hosting, żeby IP było z klasy A

idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? ;)

szookpl napisał(a):
oki lordbart to twoja ironia ale sam wiesz : ze tak naprawde wykazales sie slaba wiedza o pozycjonowaniu nie wiedzac ze znaczkim komentarza z keywordsami to spam

prosze przestan juz :D nie moge sie smiac

Dlaczego dyskutujecie z szookiem? Przeciez nawet jak pokazecie mu białą kartke i powiecie mu: "szook, to jest biała kartka", to szook i tak sie bedzie upieral ze to jest zielona, pozniej powie ze czerwona. I za cholerke nie da sie przekonac ze to jest biala kartka;)

No chyba ze lubicie taka zabawe;)

jaki keywords.. nie czytam ostatnio twoich postow.. a to co napisalem to taka ogolna refleksja.

MMP

No bo bedzie troche w tym troche racji:P Biały to nie kolor więc cos nie może byc białe :-)

.... e?

jak bialy to nie kolor? kurna nie czepiaj sie slowek, chyba ze sensu nie zrozumiales.

jamesisko napisał(a):
jak bialy to nie kolor?

No kolorem jest 'stwór' który da się stworzyc z RGB a białego nie da sie stworzyć

jamesisko napisał(a):
kurna nie czepiaj sie slowek, chyba ze sensu nie zrozumiales.

Nie czepiam sie i sens zrozumiałem dlategoo napisałem ten post. Że szook może mieć też racje, ale my otym nie wiem. Bo mało osób wie że biały to nie kolor :-)

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności