Skocz do zawartości

cache strony

electronicbank

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze dwa dni temu jak wpisywałem cache:serwisybukmacherskie.com to pokazywała mi się kopia strony wraz ze stosowną datą. Teraz jak wipsuję to polecenie to nie wyświetla się nic tylko google pokazuje że podana fraza nie została znaleziona. Co się stało?

----------------------------------

https://serwisybukmacherskie.com/typy

<lol> przesadziłeś i to solidnie, a różnicowałeś chociaż anchory. Dziennie powinieneś dodawać do maks 7-8 katalogów

Nie, a jeśli to jednak ban to gdzie mogę to sprawdzić. W narzędziach google? Jak sprawdzam link popularity to w yahoo mam 62 a w goole 0 i tak było od początku w google.

żaden ban, jak strona świeża to na niektórych DC nie ma cache'u strony jeszcze

bana się nie dostaje za przyrost linków

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Kilka dni, a gdzie mogę się upewnić czy to ban? Dodałem ją do góra 200 katalogów w tym czasie.

200 katalogów to pewnie ze 3 zaindeskowane linki - więc raczej nie to .

moze jescze czkawka Google ? - poczekaj ze 2 tygodnie zanim kupisz nową domenę

Nową domenę??? Czy tu wszystkich trzymają się takie żarty? Nawet nie dopuszczam takiej myśli. Zresztą za co mógłbym dostać bana skoro Stwor pisał że nie dostaje się go za przyrost linków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności