Skocz do zawartości

Synonimek

Maximus Marius

Rekomendowane odpowiedzi

Ziobro

Wiem iż Andrzej Lepper jest kłamcą i oszczercą, ale mam nadzieję, żę nie okaże się tchórzem, że nie stchórzy i stawi się na konfrontacji - dodał Minister Sprawiedliwości.
Wiem że Andrzej Lepper istnieje blagierem zaś oszczercą, ale mam otuchę, żę nie wyrazi się tchórzem, że nie stchórzy i stawi się na potyczki - uzupełnił Minister Sprawiedliwości.

Pojedynek gotowy, ale czy oni znają Kodeks Boziewicza? Podrzucę linka https://monika.univ.gda.pl/~literat/honor/ :)

Eksperyment Discover.pl

To zadziwiające, lecz przeciętny obywatel Czech pochłania rocznie blisko dwa razy więcej piwa niż wody.
To szczególne, natomiast umiarkowany obywatel Czech żre rocznie poufale dwa razy więcej piwa niżże wody.
zdobyć jajko niespodziankę.
skombinować jądro niespodziankę

Fajne kwiatki czasem wychodzą :)

zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum...

Zaimplementuje uczenie "syninimka" oraz znalazłem w internecie spory słownik idiomów , jak dodam może będzie lepiej :)

Mój kod wycina znaki HTML, ale mogę je zostawić aby wygenerowany kod nadal zawierał znaczniki HTML :D W sumie tak bedzie bardziej sensownie.

A co do jakości i perełek jakie wychodzą , no cóż cały kod to raptem 200 linijek :P

Wszedł do autobusu człowiek z liściem na czuprynie Nikt go nie poratuje, nikt mu nic nie zakomunikuje Tylko sie każdy gapi, tylko sie wszelki gapi zaś nic Siedzi w autobusie człowiek z liściem na głowie O liściu w swoich fenomenalnych włosach nieszybko sie dowie Tylko sie w okno gapi, tylko się w okno gapi zaś nic Mniemajże owe nie chmury, to Pałac Cywilizacji Liście lecą z drzew, liście gnają z drewien I tak siedzi w autobusie człowiek z liściem na makówce Nikt go nie poratuje, nikt mu nic nie relacjonuje Tylko się każdy gapi, tylko się każdy gapi a nic Wlazł drugi analogiczny nad człowiekiem się zlitował Tamten się pogłaskał w główkę liścia sobie zakamuflował Albowiem ja, informuje istnieję z lasu, ponieważ ja, rozpowiada jestem z lasu natomiast nuże Sądź to nie chmurze to Dwór Kultury Liście mkną z drzew liście spieszą z drzew

Kto poda tytuł i wykonawce? :)

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

... Narazie posiada baze 50 tys odpowiedników i ciągle wymaga aktualizacji...
Szooku pochwalisz się tą bazą?

Tak wychodzi Twój domyślny teks na bazie od OO.org

Jak poinformował namiastka komendanta śląskiej straży pożarnej, bryg. Marek Rączka, przezwisko zjednoczony ponadto 300 strażakom udało się m.in. plombować folią domy z zerwanymi dachami. Teraz strażacy jeszcze pomagają mieszkańcom w usuwaniu szkód w ich gospodarstwach. Wartość strat materialnych trudno na razie oszacować. Zajmą się tym tzw. komisje klęskowe, powoływane przezywać wojewodę śląskiego.
więc raczej marnie :)

Głupie pytanie po co się męczyć z synonimami jak mamy algorytm markova? Dobrze napisana baza ślicznie sobie radzi z gramatyka i treść wygenerowana w ten sposób jeśli nie zostanie uważnie przeczytana przez odwiedzającego stronę nie zostanie wykryta jako spam za "chiny ludowe". Ja na swoich "zapleczach" od bardzo dawna ten algorytm stosuje i jakoś jeszcze ani jednego bana nie zaliczyłem i co naj najważniejsze SI jest na poziomie 7 - 10% całego site.

Uwazam ze wszystkie uwagi krytyczne co do synonimka są jak najbardziej słuszne.

Najprostszy algorytm który losuje z listy dostepnych synonimów zawsze bedzie bardzo niedoskonały.

Trzeba czegoś więcej , dziękuję za uwagi :P

@"Paweł Kobis" - dzięki a inspirację, dziekuje za Markowa

Edytowane przez Maximus-Rex

Po co próbka żeby jeszcze więcej spamu było ? Napisanie dobrej bazy dla markova to miesiące roboty, tak więc już widzę tony spamów bo nikomu się nie będzie chciało pisać bazy.

Szook powinien mieć ten soft poproście jego to pewnie udostępni bo lubi takie zabawki i sie pochwalić czasem :unsure: - ja tym razem się nie wychylam

• 2 tygodnie później...

Delikatnie poprawiłem synonimka.

Zmiany Teraz synonimek nie rozwala kodu HTML, po prostu omija kod HTML. Wszystkie formatowanie pozostaje na swoim miejscu.

Linki, style itp.

Dla zainteresowanych, istnieje opcja zakupu :) synonimka, albo jako Aplikacji FOR WINDOWS , albo jako modułu do apache :P z przykładem kodu w PHP :)

Myślę że jest to obecnie najlepszy generator wykorzystujący synonimy a przede wszystkim generujący sensowne nawet dla człowieka zdania! Czekam na aukcje na allegro bo wydaje mi się to bardzo ciekawe i przydatne narzędzie :)

Edytowane przez Sylwin