Skocz do zawartości

Synonimek

Maximus Marius

Rekomendowane odpowiedzi

Tego rodzaju strony nie ustanowią rozległej liczby dla czytelnika. Co więcej, nader często ta sama konotacja małej postaci zamieszczana jest na wielu różnorodnych paginach typu \"presell\". Stanowi owe jasne podważenie Wytycznych Googla dla Webmasterów. Zamiast wręczać odbiorcom cenne i syntetycznie sute paginy, małe jakościowo esencji są zdwajane zaś dodatkowo zaangażowane w książkowe zarysy linkowania. Ponieważ hołubimy w Googlu o postać naszego rozkładu a precyzje efektów wyszukiwania, warunkujemy możliwość uraczenia postępowań przeciwko takim pragmatykom. Zdołamy też weryfikować wypadki stargania polskich wytycznych dla webmasterów w całokształcie Search Quality. Kiedy wykryjemy, że dana strona ma względnie dobrą jakościowo kwintesencja, jaka chociaż istnieje tylko tłem dla linków, linki takie zdołamy pominąć w naszych wskazaniach PageRank™. Jeżeli chcesz egzystowań mocno, że linki prowadzące do Twojej stronicy są sumowane przez nasz algorytm, postaraj się o nie tworząc zjadliwe jakościowo zawartości, tak aby inni z osobistego pragnienia problemem linkowali do Twoich paginy. Jeżeli mam pewnej perory zespolone z ujmowanymi tu materiami bądź chcesz przeczytać co inni webmasterzy piszą na tematy sklejone ze kwestiami Googla, popatrzże proszę do naszej polskiej sitwy dyskusyjnej! Zastoisz tam jednego z polskich pracowników, który sprawdza forum oraz w ciosie potrzeby użycza się na zanim.

Właściwie to nie zauważyłem dużego spadku jakości w stosunku do oryginału :D

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Warto napisać mi tutaj co jeszcze powinien posiadać synonimek:

Usiądę w poniedziałek wtorek srode i napiszę aukcja na allegro

Ja proponuję tak:

Wersja LITE

Synonimek +

Edytor tekstów do precli z kolorowaniem składni HTML

Licznik znaków i słów

Wersja STANDARD

To samo co LITE +

Słownik synonimów który podpowiada dodatkowe formy można bedzie szybko pisać nowy content

Baza danych wygenerowanych wpisów z możliwości wpisywania adresów stron gdzie są opublikowane oraz monitorowanie czy są zaindeksowane

Możliwośc dodawania nowych fraz do słowników

Wersja PRO

To samo co STANDARD +

moduł do wykorzystania w PHP (for windows i Linux)

Mozliwośc wygenorowania N artykułow bez potrzeby klikania :D i zapisanie do plików

Czekam na propozycje

Aplikacja ma ułatwiać pisanie sensownego tekstu

Oczywiście można ją wykorzystać do generowania średniej wartości tekstu

ale może też ułatwić dla osób piszących na preclach pracę ;)

Taka jest moja IDEA

Chyba cos nie tego bo link z pierwszego postu cos nie dziala.
Dodam jeszcze ze synonimek jest na serwerze ktory nie działa 24h / dobę . Czasami wyłaczam serwer aby ostygł :)

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Darmowe usługi mają to do siebie ze nie zawsze działaja ;)

Byłem na rozjazdach serwer był wyłaczony (energia elektryczna kosztuje),

dlatego też lepszym rozwiązaniem bedzie używanie synonimka u siebie.

• 2 tygodnie później...

Chciałem powiedzieć że można sobie darmową wersję synonimka w wersji dla windows zassać ze strony

https://rapidshare.com/files/55218870/synonimek1.0.1.7z

Kilka ekranów z programu:

01.JPG

02.JPG

03.JPG

Jak ktoś jest zainteresowany to zakupem i ma 99zł to zapraszam.

• 1 miesiąc temu...
"lekką kolację" mi zamienił na "błogą wieczerzę" !!!

to nie jest i tak żle !!! ja tam miałem ciekawsze perełki !!!

Jak coś to umieściłem prezentacje SWF jak działa synonimek !!!

https://seo4you.pl/synonimek-prezentacja/

This file has been deleted.

Reason: Deleted by uploader.

Jeśli chodzi o rapida więc nie potestuję

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Nawet fajna sprawa Twój synonimik Kolego Maximus Marius :)

Tylko wersja online nie radzi sobie z kodem linków w treści tekstu choć może jest to Twoje celowe zabezpieczenie przed używaniem do celów nie tylko demo, ale "komercyjnym" :P

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii