Skocz do zawartości

Synonimek

Maximus Marius

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz jest tyle środowisk programistycznych że każdy znajdzie coś dla siebie, czy też szuka darmowych środowisk do projektów komercyjnych czy też tylko dla własnej edukacji.

A wracając do tematu to ponownie do testów uruchomiłem synonimka w wersji online, jak ktoś chce to zapraszam do testowania i używania.

https://synonimek.seo4you.pl/

Zasada działania dość prosta:

1)Wpisujemy tekst

2)Submit

3)Pokazuje się nowy tekst trochę inny

Na chwilę obecną jedyne ograniczenie to czytam pierwsze 1024 znaki, żeby mnie nie zasypały megabajty danych !!!

W stosunku do alternatywnych rozwiązań program posiada kilkukrotnie bogatszy słownik dzieki temu że jest w stanie odmienić słowa przez przypadki osoby itp. zawsze trochę możliwości.

Alternatywną metodą używania synonimka jest aplikacja windows która też sie nazywa synonimek :D

Do poczytania

https://seo4you.pl/pozycjonowanie/synonimek/

https://seo4you.pl/synonimek-prezentacja/

Tak na dobranoc:

oryginał:

Krowa daje mleko.

synonimek:

Prukwa przeznaczy mleko.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

• 3 tygodnie później...

Kilka osób pytało się czy są zniżki dla osób z PiO na synonimka. Oto moja propozycja "Promocja dla użytkowników PIO"

Aby uzyskać rabat w wysokości 40% na synonimka należy:

-posiadać konto na PiO

-przetestować wersję demo synonimka https://seo4you.pl/skocz.php?ID=synonimek_demo

-opisać wrażenia z testowania synonimka w tym wątku i wysłać PW z chęcią skorzystania z rabatu :)

Witam

Ja nabyłem ten program, przyznam szczerze że wcześniej napisałem sobie identyczne narzędzie w PHP, bazę poprałem z jakiejś strony (pierwsza w Google po haśle synonimy, plik .txt) oryginalny teks przepusciłem przez program synonimek i swój skrypt, w moim skrypcie baza synonimów była o wiele uboższa wiec co 20 wyraz przerabiało, a na dodawanie nowych wyrazów to nie mam czasu, wiec pokusiłem się i nabyłem klucz.

Polecam, program robi rewolucję z tekstem, oczywiście tekst ma znaczenie ale nei zawsze zdanie jest zbudowane gramatycznie, wiadomo jak to z automatami.

Generalne jestem zadowolony, człowiek udostępniający program konkretny, w cenie dostałem dwa klucze + rabat.

Przyznam ze podchodziłem z dystansem do zakupu. Ale wszystko oki, żona przepuszcza już arty, i całkiem nieźle to wygląda.

Polecam program synonimek

www.ZamowNocleg.pl - System rezerwacji noclegów

Zakopane noclegi apartamenty, pokoje kwatery, hotele

Sopot noclegi Kwatery prywatne, pensjonaty

Noclegi

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Potwierdzam pozytywne opinie - korzystam ze skryptu i zdecydowanie go polecam! Tekst wychodzi rzeczywiście nieźle przemieszany, dobrze się indeksuje - i o to chodzi. Gratuluję autorowi.

sam nie mam wersji oficjalnej, ale jedynie porownywalem wyniki z wersja demo oraz z wersja www - i wychodzi ze obie wersje kozystaja z tej samej bazy, postanowilem wiec to przetestowac

moze i ladnie sie indeksuje ale wszystko o tak laduje w si,

teoretycznie wiec git jest tylko gdy stawiasz na tym strone pod swl...

mysle ze program mialby potencjal gdyby byla mozliwosc dodawania wlasnych synonimow do istniejacej juz bazy

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Trochę chyba dawno tu nie zaglądałem.

@marek80 - zadowolony użytkownik to skarb, dziekuję

@Dominik23 - watek troche ma ale wydaje mi się ze opisałem na poczatku jak to wszystko działa. Php kodu nie udostepniam bo paskudnie go napisałem, a zdarzyło mi sie że sie wymądrzam i zaraz bym oberwał. GG używam średnio raz w tygodniu przez 30minut jak uda Ci sie mnie złapać to mogę wytłumaczyć.

@Ur23 - dziekuję

@titaN - cena 99zł , jezeli jednak bedziesz wiedział że uzytkownicy PIO mają rabat to masz rabat ;) , nie prowadzę zadnych działań "markietingowych" , nie organizuje promocji, reklamy itp.

@sleaquit - masz szczerą racje , że nie jest to jakość jaką zaoferuje żywy człowiek , ale od czego jest sztuczna inteligencja :D Nasz język trzeba przyznać jest "trudny", można sporo poprawić tylko czy gra jest warta świeczki ?

@sleaquit - masz szczerą racje , że nie jest to jakość jaką zaoferuje żywy człowiek , ale od czego jest sztuczna inteligencja :D Nasz język trzeba przyznać jest "trudny", można sporo poprawić tylko czy gra jest warta świeczki ?

no z jednej strony masz racje ze to nieto samo co czlowiek ;)

z drugiej przed zakupem programu powstrzymalo mnie to ze w programie nie ma mozliwosci dodawania nowych synonimow do istniejacej bazy

co prawda wynik z {|} mozna by zapisac i dodac recznie nowe synonimy,

ale przy generacji calowicie nowego tekstu wyrazy do wyrazow bez synonimow znow trzeba byloby dopisywac je recznie

celem programu chyba jest w koncu przyspieszenie pracy nad tworzeniem nowych tekstow :) i taka opcja bylaby BARDZO pozadana w programie ;)

oczywiscie mozna to olac, ale jak kiedys sprawdzalem to dla googli program ma za mala baze synonimow aby teksty nie ladowaly w si

jak dla mnie nie ma sie czym zachwycac i przyznam szczerze nie wiem czym jaraja sie uzytkownicy duzo bardziej ubozszych synonimizatorow zamieszczanych tutaj na forum :)

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

• 1 miesiąc temu...

jeżeli korpus PAN jeszcze naszego języka nie opisał regułami które da się opisać algorytmem to niestety nie da rady !!! aby wynikowy tekst zadowolił wszystkich.

Choć moze to i lepiej , wtedy to dopiero zaczęło by sie spamowanie na wielką skalę :beee: