Skocz do zawartości

Synonimek

Maximus Marius

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...

W skrócie ztestowałem trochę program Synonimek, bo tekstów mam dużo, niemniej jednak pisanie tego samego jeszcze raz troszkę mi czasu zajęło :)

Po wnikliwej analizie, zdażają się wpadki programu w źle dobranym synonimie, niemniej jednak program działa wyśmienicie i lepszego programu nie znalazłem

• 2 miesiące temu...

Dzisiaj są imieniny mojego syna :D , mikołajki i święta tuz tuż:

Może niektórych ucieszy że do końca roku 2009 każdy może używać synonimka za darmo:

Pobierz program “Synonimek Mikołajkowa promocja 2009“ i używaj za darmo programu Synonimek do końca roku 2009, przetestuj program dokładnie i użyj wszystkich jego funkcji. Program nie posiada żadnych ograniczeń z wersji DEMO, można go wykorzystywać do końca roku 2009 za równo do celów komercyjnych jak i nie komercyjnych.

Program umieściłem tutaj: https://seo4you.pl/bin4_mikolajki.exe

• 3 tygodnie później...

Pobawiłem się tym softem trochę wersja FREE do końca roku 2009 i co mogę powiedzieć na pewno jest duża baza synonimów - czasem za duża ale jak np się dodaje masowo do katalogów wpisy to można śmiało powiedzieć że nie ma lepszego narzędzia do unikalnej treści.

Jeśli myślimy o synonimach dla ludzi hmmm to już trzeba kod wynikowy przepatrzeć i usunąć złe dopasowania

Mały test zrobiłem art miał 500 słów ponad 3500 znaków i mój dodawacz wyliczył że mam ok 350 unikalnych artów :D

Myślę że w tej cenie nic lepszego się nie znajdzie i tzreba pamiętać że to automat jest tak więc ...

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zgadzam się z Kojotkiem co do ilości synonimów. Też testowałem, ale więcej czasu spędziłem później na usuwaniu błednych. Przy tematach, którymi ja operuje niestety nie daje się go użyć. Wychodzi straszny mieszunk

Gdyby miał opcje cos ala bohater, że sugeruje jak stanę kursorem za słowem, a ja sobie wybieram byłby dla mnie idealny.

Twórce podziwiam za naprawdę wielką ilość wyrażeń

• 2 tygodnie później...

@zakopiec - SOA #1 - u mnie tak to działa, jak słowa maja synonimy to są niebieskie, naciskasz PPM (prawy przycisk myszy) i rozwija się lista synonimów, (albo kombinacja klawiszy CTRL+SHIFT+DOWN) , bardzo szybko można używać programu bez myszki :P

• 3 miesiące temu...

bardzo dobry i prosty zarazem program z bogata baza synonimow, z jednego art. mozna bezpiecznie wygenerowac kilka unikalnych. Moje uwagi, ktore poprawiliby jeszcze funkcjonalnosc to:

- automatyczne zawijanie wierszy

- wybranie najlepszego synonimu przez klikniecie na niego, kasowanie kilku/kilkunastu pozostalych jest czasochlonne

ogolna ocena 4+

- automatyczne zawijanie wierszy

1) otworzyłem projekt Synonimek

2) dodałem w menu dodatkową opcję

3) patrzę na zakładkę "Ustawienia"

4) A tam już jest opcja zawijania tekstu "Word wrap" ;)

Czyli iw skrócie opcja automatycznego zawijania tekstu już jest, trzeba sobie to tylko włączyć ;) na zakładce ustawienia

Czy mogę liczyć na poprawienie oceny :D

Pozdrawiam

Wszedł do autobusu człowiek z liściem na czuprynie Nikt go nie poratuje, nikt mu nic nie zakomunikuje Tylko sie każdy gapi, tylko sie wszelki gapi zaś nic Siedzi w autobusie człowiek z liściem na głowie O liściu w swoich fenomenalnych włosach nieszybko sie dowie Tylko sie w okno gapi, tylko się w okno gapi zaś nic Mniemajże owe nie chmury, to Pałac Cywilizacji Liście lecą z drzew, liście gnają z drewien I tak siedzi w autobusie człowiek z liściem na makówce Nikt go nie poratuje, nikt mu nic nie relacjonuje Tylko się każdy gapi, tylko się każdy gapi a nic Wlazł drugi analogiczny nad człowiekiem się zlitował Tamten się pogłaskał w główkę liścia sobie zakamuflował Albowiem ja, informuje istnieję z lasu, ponieważ ja, rozpowiada jestem z lasu natomiast nuże Sądź to nie chmurze to Dwór Kultury Liście mkną z drzew liście spieszą z drzew

Kto poda tytuł i wykonawce? :)

Na żadnym wątku PIO się tak nie uśmiałem :( jak na tym :) , zwłaszcza czytając pierwsze strony :D , co prawda już wiekowe