Skocz do zawartości

Synonimek

Maximus Marius

Rekomendowane odpowiedzi

Śmiech to zdrowie To taka ukryta opcja programu ;)

Jak chcesz się pośmiać bardziej to :

1) Ściągnij wersję DEMO

https://seo4you.pl/skocz.php?ID=synonimek_demo

2) Po rozpakowaniu zastąp plik Synonimek_GUI.exe nowszą wersją

https://seo4you.pl/pliki/Synonimek_GUI.exe

Będziesz miał wersje FULL do 10 maja (to jest wersja ograniczona czasowo działa w wersji FULL [bez żadnych ograniczeń] do 2010-05-10)

planujesz zrobic wersje w ktorej mozna dodawac wlasne synonimy?

cena dalej 90zl?

To prawda przydałaby się ta funkcja, funkcji nie przybyło ale cena wzrosła !!! :jezyk1: poza tym u mnie w edytorze zamiast polskich ogonków ł ę ó wchodzą symbole 3, np. jechał -> jecha3 trójka wyświetla się jakby była potęgą trzecią do "a" :)

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...

@ Maximus Marius - przewidujesz może jakąś wersje FULL aby przetestować jak to było do 2010-05-10. Chciałbym sprawdzić ten program i być może kupić. Może jakaś promocja na okres świąteczny ;)

Pozdrawiam

Edytowane przez ssebo

• 1 miesiąc temu...

Witam właśnie przetestowałem program synonimek i moja ocena jest jak najbardziej pozytywna długo szukałem takiego programu ale żaden nie miał takich możliwości tu wystarczy podać tekst a program sam wstawi wszystkie dostępne synonimy. Oczywiście należy dokonać małych poprawek ale to i tak zajmuje znacznie mniej czasu niż ręczne szukanie synonimów do każdego tekstu a przy dużej ilości artykułów pozwala zaoszczędzić mnóstwo czasu a wiadomo czas to pieniądz. Serdecznie polecam każdemu ten program i moja ocena to 4+ ;)

Szafy przesuwne - nowoczesny wygląd - nietypowe wymiary i rozwiązania nie stanowią dla nas problemu!!!

Bramy i ogrodzenia Częstochowa

Bramy Bełchatów

• 2 tygodnie później...

Jestem zainteresowany kupnem programu, są gdzieś jakieś szczegóły typu cena i jak/gdzie kupić :) ?

Rootowanie telefonów, zmiana systemów operacyjnych (Cyanogenmod, LineageOS), wymiana dotyku, naprawa tabletów, laptopów: https://LepszySerwis.pl Poznań

• 5 miesięcy temu...

Witam, czy ktoś wie jak można skontaktować się z autorem programu Synonimek? Chcę wykupić licencję, pisałem na maila, wysłałem wiadomość na PM ale nie dostałem żadnej odpowiedzi. Proszę o pomoc gdyż taki synonimizator jest na prawdę bardzo dobry i chyba lepszego nie znam dlatego mi tak zależy, no chyba że ktoś zna coś lepszego to proszę o info :P

Już dzisiaj jestem.

Byłem trochę "poza światem" w celach wypoczynkowych :)

Miło mi słyszeć o zadowolonych klientach.

Witam, czy ktoś wie jak można skontaktować się z autorem programu Synonimek? Chcę wykupić licencję, pisałem na maila, wysłałem wiadomość na PM ale nie dostałem żadnej odpowiedzi. Proszę o pomoc gdyż taki synonimizator jest na prawdę bardzo dobry i chyba lepszego nie znam dlatego mi tak zależy, no chyba że ktoś zna coś lepszego to proszę o info :P
Edytowane przez Maximus Marius