Skocz do zawartości

Jakie wybieracie hostingi na zaplecze

Daniel Kędzierski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nker - mozesz pokazac tego "cos zle dzialajacego word pressa"? Bo jakos inni userzy nie maja problemow, heh. Nie umiesz zainstalowac prostego skryptu, to od razu obwiniasz hosting? Nie ma co, super podejscie :)

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

nker - mozesz pokazac tego "cos zle dzialajacego word pressa"? Bo jakos inni userzy nie maja problemow, heh. Nie umiesz zainstalowac prostego skryptu, to od razu obwiniasz hosting? Nie ma co, super podejscie :)

Mi najnowsza wersja też nie działała (nie wiem jak teraz) ... Przeszedłem na starszą. W wątku 8p.pl pisałem o tym - tutaj.

Data Twojego postu to 27.06.07. Od tego czasu minelo 1,5 miesiaca... Pewnie gdyby nie bylo okazji teraz, to w 2019 roku tez bys pisal "wordpress tam nie dziala" :) To ze kiedys byly z czyms problemy, to nie znaczy ze sa dzis... Robilismy testy kilka dni pozniej (19.07), z tego dnia jest nasz post...

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

To nie do końca tak jak piszesz :soczek: Bo wtedy BOK odpowiedział mi, że wszystko działa itp ...

Jeśli odpisał, że wszystko działa to wg mnie wynikało z tego, że nie będą podjęte żadne kroki ... ale skoro już działa to fajnie.

miałem dużo hostingów

dobre:

progreso.pl

iq.pl

kei.pl

złe:

i365.pl

linuxpl.com

webd.pl

netlook.pl

easyisp.pl

A teraz mam wszystko na https://neteasy.pl :soczek: Przerzuciłem się bo można efektywniej wykorzystywać przestrzeń no i płynnie dokładać gb do konta w miarę wzrostu + płatności miesięczne ;)

404.tf

Miałem też na insane.pl ale po 2 tygodniach wywalili mnie za "niesamowicie obciążający skrypt". Nie znam się na administracji ale mój qlweb 100 kategori, wpisów 200 i wchodziły do niego tylko boty zajechał im serwer :D Podobno to możliwe i dokonałem tego :dirol:

wiesz co ja zrobilem jak na linuxpl.com mi tak powiedzili? usunalem skrypt dodaj.php i gitara xD

co do wypowiedzi Fidma to powiem tyle, że linuxpl.com dobrze mi się kojarzy. Dbają o serwery.

Najbardziej jednak odpowiada mi neteasy.pl ... :D

pytam sie czy nie za mocno obciazam a admin pisze, że tylko "max 30% CPU" obciążam :P , że odpisze jak będzie mu to ciążyło hihi

nker - mozesz pokazac tego "cos zle dzialajacego word pressa"? Bo jakos inni userzy nie maja problemow, heh. Nie umiesz zainstalowac prostego skryptu, to od razu obwiniasz hosting? Nie ma co, super podejscie :dirol:

Popatrz na swoje - piszesz, choć nie znasz sprawy.

Instalowałem na czasie, i były problemy z index-extra.php, nie miałem jeszcze czasu się tym bawić.

vel.pl

bitmar.net

cba.pl

ovh.org

yoyo.pl

lua.pl

edh.pl

ddl2.pl

i jeszcze kilka innych tanich lub bezpłatnych. Pod zaplecze nadaje się wszystko w zależności co chcemy tam instalować.

Nie polecam. nazwa.pl hosting czy to pod zaplecze czy też zwykły serwis musi działać cały czas a z nazwa.pl miałem problemy więc zrezygnowałem.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

miałem dużo hostingów

dobre:

progreso.pl

iq.pl

kei.pl

złe:

i365.pl

linuxpl.com

webd.pl

netlook.pl

easyisp.pl

A teraz mam wszystko na https://neteasy.pl :dirol: Przerzuciłem się bo można efektywniej wykorzystywać przestrzeń no i płynnie dokładać gb do konta w miarę wzrostu + płatności miesięczne :D

Masz wszystko na jednym koncie, ale czy nie lepiej jak jest na kilku innych serwach z różnymi IP?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności