Skocz do zawartości

Jakie wybieracie hostingi na zaplecze

Daniel Kędzierski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja jako amator, i nie pozycjoner, jade na amerykańskich darmowych hostingach. Niektóre naprawde są niekiepskie i jestem z nich zadowolony.

Na jednym takim bezawaryjnie działa mi strona, która została wywalona z polskiego hostingu, za nadmierne obciążenie serwera.

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

A dlaczego nikt o cal.pl nie wspomniał? :)

Tanio i chyba dobrze...

Dokładnie wczoraj chciałem w cal.pl wykupić konto ale na szczescie przez zakupem przeczytałem opinie o cal.pl na webhelp.pl :-)

Zrezygnowałem z podejścia adminów do klienta

Zrezygnowałem z podejścia adminów do klienta

Wiem coś na ten temat. Przed zakupem wszystko ok, po zakupie olewają klienta. (w tym poście "klient" mam na myśli siebie)

Moim zdaniem tam przesadzają. Chociaż: azi_111 pisze: "mam tam konto kilka miesięcy i potwierdzam, że co jakiś czas są krótkotrwałe przerwy w działaniu (pracujesz na stronie i nagle przez moment nie możesz połączyć się z twoją stroną, a po chwili jest OK" tak to na prawdę wygląda. Więc nie jest najgorzej. Ja polecam firmę.

A pod zaplecze w sam raz.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

webhost.pl, nazwa.pl x5, boo.pl - kupiłem subdomene z pr3, w sieci o 2 lat :), masternet.pl, proste.pl, jor.pl, fc.pl

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności