Skocz do zawartości

seo hosting (100 ip)

seohosting

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wykorzystuję w pełni 7 dedyków (usa, niemcy, anglia) dlatego chetnie przyjme 1,2 osoby na serwer:

- mozliwosc postawienia ogolem ponad 100 domen

- mozliwosc uzycia ponad 100 ip na okolo 20 roznych c klasach

Cena zalezy od tego co chcesz wstawic na serwery - okolo 500 zl miesiecznie (do ustalenia). Mozliwosc wystawienia faktury.

Zainteresowanych prosze o maila seohosting (@ )o2.pl z krotka informacja co chcesz dac na serwerze.

• 4 tygodnie później...

fakt nie ten dzial, dane zawsze sie przydaja.

Cena bez rewelacji

dedyk kupisz bez problemu za 300 zl , 1 P okolo 20 centow, max 1 zl miesiecznie za sztuke.

500 zl wlasny dedyk i 200 IP a zakladajac ze biora to 3 osoby to juz calkiem inny przelicznik.

Podaj chociaz parametry transferow w tym 500 zl na osobe, dyskow, procesorow.

Bo jednak 3 osoby to daje 1500 zl a za to to juz jest masa sprzetu IP i i transferów.

na easyspeedy.nl serwery na 100 mbps unmetered maja w komplecie po 15-20 IP i kosztuja okolo 80-90 euro miesiecznie, ale ipkow za 1 zl to ja raczej nigdzie nie widzialem !!!, najtaniej sa za 1 euro od ipka w leasweb chyba..

pozdrowienia.

googlerulz.

Chodzi o wiarygodność. Jak mam wydać 500zł miesięcznie a ty przedstawiasz że masz 7 dedyków i w dodatku możesz faktury wystawiać to firmowy / płatny email daje na start jakieś wyobrażenie o kontrahencie.

Nie jestem firma, ktora sprzedaje hosting dlatego nie przedstawiam strony z oferta itd. Nie zalezy mi na przekonywaniu 100 osob co do mojej wiarygodnosci !!! Szukam 1 lub 2 osoby, ktorym udostepnie konta na wszystkich serwerach za jakas oplate. Ot co - kolezenski "uklad" heh ;). Dla mnie to zmniejszenie kosztow miesiecznych (7 maszyn, mase dodatkowych ip + administracja > to troche kosztuje), a dla kogos mozliwosc kupienia hostingu w jednym miejscu i przy okazji tanio zagwarantowanie sobie mase roznych ip w roznych klasach i serwerowniach.

Jesli chodzi o ceny... to nie mozna porownywac kupienie 1 dedyka w jednej serwerowni i dokupienie mu 100 ip do 7 serwerow w 7 roznych serwerowniach w 20 C klasach.

Sprzet - rozny ... od p3 po amd 64 :) Jest to raczej oferta pod lekkie strony, skrypty a nie jakies portale duze czy fora phpbb.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności