Skocz do zawartości

Projektowanie stron internetowych

Tobi

Rekomendowane odpowiedzi

top topem roku :)

He he, ale w nawiayaniu do tematu, co za ladna stronke znalazlem:

1. Zaczyna sie od...sterty reklam...na dole Google Adsense plus banerek, plus wyskakuje mi pop-up Nazwa.pl

2. Na stronie glownej wprowadzenie od autora...takie tam sranie w banie

3. POtem przechodzimy do...zakladki PROJEKTY...otwiera sie pop-up i znow nawijka tytulem wstepu jakie to inne firmy zajmujace sie projektowaniem stron www sa "be" bo inni mysla, ze sa w stanie zrobic zrobic porzadna stronke w 4h za 400PLN, a naszemu "E-LOSIU" zajmuje tworzenie takiej stronki troche wiecej pewnie, ale ma zapewne bardziej przystepna cene.

4. po takiej nawijce wchodzimy do Portfolio, gdzie, szkoda gadac

STRONA tego gostka, co mysli, ze jest webmasterem roku: https://www.e-losiu.net/

jego, k...a, portfolio: ---- https://www.pasterz.biz/

Oj, zamarzylo sie gimnazjaliscie

PS i ten kontakt: Gadu-Gadu, plus telefon Heyah na karte i poczta G-Mail.com

Beczka smiechu

I jeszcze te wpisy w ksiedze gosci

wtorek - 17 lipiec 2007, 19:02

Dajesz cytat, nie dajesz autora. Pieprzysz bzdury, proponuje zawód elektryka albo hydraulika. Informatykę zostaw komu innemu.

karol@inbox.com

bla (świat) sobota - 07 lipiec 2007, 08:12

Eeeech człowieku... jak przeczytałem Twój tekst na temat oferty to myślałem że jesteś jakimś napaleńcem... ale jak zobaczyłem tą Twoją stronę którą zrobiłeś... to normalnie żenada. To ma być przemyślany projekt? Proponuję żebyś zajął się czymś innym... i to szybko!

bla@bla.pl

życzliwy (sam nie wiem) czwartek - 05 lipiec 2007, 15:15

Witam! co ty za bzdury piszesz w temacie zarabiania w sieci. Lepiej wydaj te 5 zł na kupon Toto-Lottka (przynajmniej masz jakąś szansę na kasę).

Pozdrawiam

niemam@niemam.pl

art (Katalog smod) niedziela - 27 maj 2007, 21:53

Myślę, że jednak sporo musisz się nauczyć.

Zacznij od gramatyki, ponieważ gubisz litery!

Od czegoś trzeba zacząć! Powodzenia!

Jakoś miałem przeczucie, że obie te stronki leżą na jednym serwerku, a po sprawdzeniu w whois sprawa stała się oczywista - chłopak prowadzi stronę sklepu mamy :) No ale stronka do portfolio jest :jezyk1:

⇅ Sprawdź czy nadal jest zielono u Ciebie i konkurencji poprzez nowoczesne monitorowanie pozycji

Jakoś miałem przeczucie, że obie te stronki leżą na jednym serwerku, a po sprawdzeniu w whois sprawa stała się oczywista - chłopak prowadzi stronę sklepu mamy :) No ale stronka do portfolio jest ;)

He he, tez mialem takie przeczucie, ale nie sprawdzile, teraz wiem, za ma rowniez nieumiejetne przekierowanie z www.losiu.nazwa.pl, gdzie lezy stronka na e-losiu.net...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności