Skocz do zawartości

słowa, które google uważa za obraźliwe

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Zacznę może od prostszego pytania:

W FAQ piszę dlaczego strona mogła spaść w wynikach wyszukiwania:

3.Dokonywałeś przebudowy swojej witryny

Mam pytanko z tym związane: Czy jeżeli przebudowałem kompletnie stronę i stare linki już nie są aktywne to ile trwa żebym wrócił na należne mi 1 miejsce? :soczek:

I jeszcze następne pytanko: Jeżeli mam te stare strony na serwerze ale nigdzie nie podlinkowane nawet wewnętrznie to co? Lepiej usunąć?

Ad.2

Czy możliwe, że moja strona spadła w wynikach dlatego, że ma takie wyrazy jak [niektóre w title]:

pupy, du.., lachon(y), krejzole ;) i inne wyrazy ze slangu internetowego.

Czy to mogło być przyczyną spadku w SERPACH?

Na pewno google gorzej traktuje strony z frazami: "kur.., pier" czyli przekleństwa ale czy jest kompletna lista słów, które google uważa za obraźliwe bo dla jednych nazwanie noob to obraza a dla innych to znaczy to samo co lol, wiec pojecia sa wzgledne. Oczywiscie tylko taki przyklad bo wiadomo, ze na stronie moze byc przytoczony fragment jakiejs wypowiedzi np. jakiegos ciabara gdzie mowi "O kur .. ja pier..."

Jak to jest z algorytmem i wyrazami, ktore sa oficjalnie "niepubliczne" i nie wypada mowic przy innych nieznajomych.

nie koniecznie do bzykania :)- Eddy Tobie to jedno w głowie :jezyk1: .

Lachony to dziewczyny(laski) - Lachonarium to np :) balety (miejsce gdzie można spotkąć dużo lasek).

Ciesz sie że nie masz takich słów jak ja :) - ja uzbierałem taką baze stop words że mi mózg deba stawał jak czytałem :) frazy.

haha :jezyk1: dam ci przykład

cyt

"wyjeb*** piździochy" ciekawe że ludzie tak szukają w google :)

gorace cip

hot teens

ku**y je***e

ku**y pi*******e

ku**s w

mlode dziwki

mokre pi**y

naked girls

nude girls

ostre jeban

masturbation device

gorace dziurki

wet pusssy

a ta fraza mi się podoba ! :) - ktoś ma sposób na szukanie stron ero

mam ukonczone 18 lat

tak ukooczyłem 18 lat

jest tego troche ale reszta to typowe od masturbacji, cipek po fiuty :).

Kurde ale ten post ma stop wordsow :)

Sandstorm - chcesz liścia gwarantowanego :)?

To wróć i po kolacji powiedz : chapaj dzidę bądź siorbaj pisiora. Gwarantuje ci liścia w bardzo szybkim czasie reakcji (mimo że kobiety myślą wolniej choć skuteczniej) 0,001 sek.

takie teksty to znam wiec panna na bank tez zna, ale te powyzej sa moim zdaniem oryginalne i jest szansa ze ja zaskocze :)

kto wie moze cos dobrego z tego jeszcze wyjdzie :P

EDIT

na wszelki wypadek najpierw sie spakuje :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności