Skocz do zawartości

Czy linkor jest bezpieczny?

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli to rzeczywiście wyłącznie z pozycjonowania, to gratulacje.

W głównej mierze oczywiście, bo to tego trzeba dodać pośrednictwo w inyych formach reklamy i usługi typu serwis www, pomoc w hosting etc, to są dodatki, ale wszystko powiązane z pozycjonowanie zgodnie z regułą:

przychodzi klient i chce pozycjonowanie, ale ma stronę kiepską zrobioną 5 lat temu, wiec trzeba ją przerobić ( nie robię sam, bo daru nie mam, ale podzlecam zeby nie poszedł gdzie indziej), zahostować etc. Klienta trzeba kompleksowo :). Ale mam sobie tą działalność i jakoś się kręci, ostatnio słabiej bo człowiek się rozleniwił, spoczął na laurach. ale trzeba się było wziąć w garść i zarabiać na syna.

p.s. to forum sporo pomogło, kiedyś nie było takiej wymiany informacji, teraz to tu to tam coś się zawsze jakiegoś newsa usłyszy :)

wyprzedaż domen. domeny od 300 pln

idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? ;)

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

I tak mi się jeszcze przypomniało odnośnie linkora

szy napisał:

To właśnie on mi daje pierwsze pozycje na 'moje' hasła, więc - proszę  

bardzo, świadomie mu w ten sposób 'płacę'.  

I to jest zdrowe podejscie do sprawy.  

Nie rozumiem dlaczego ludzi tak bardzo boli, ze ktos ma wiecej....  

dokładnie linkor jest systemem dobrowolnym, ktoś chce korzysta, ktoś niechce nie korzysta, a to, że webcenter moze korzysta więcej, mi to nie przeszkadza. korzystam "z rozsądkiem" i nie zapominam o innych sposobach.

Webcenter robi swoje, pomaga tym, którzy chcą i wszyscy happy. A jeżeli ktoś jest taki pewny negatywnych skutków linkora, to dlaczego nie zakłada konta i nie kieruje linków do znienawidzonej konkurencji ?

idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? ;)

W głównej mierze oczywiście, bo to tego trzeba dodać pośrednictwo w inyych formach reklamy i usługi typu serwis www, pomoc w hosting etc, to są dodatki, ale wszystko powiązane z pozycjonowanie zgodnie z regułą:

A więc jednak nie wyłącznie z pozycjonowania, a jako element ogólnej

obsługi firmy w Sieci...

Czy gdybyś miał wyłącznie pozycjonowanie w ofercie - osiągałbyś ten

sam poziom przychodów?

Szy.

A więc jednak nie wyłącznie z pozycjonowania, a jako element ogólnej  

obsługi firmy w Sieci.

No i tak i nie, założmy, że 80% przychodów jest generowane poprzez pozycjonowane, a reszta to dodatki. A nie, ze pozycjonwoanie jest dodatkiem

Chłopaki linkor jest super ;] miałem go zainstalowanego przez jakieś 2 miesiące, to wyniki mi się poprawiły.

A teraz, gdy z niego wyszedłem, są jeszcze lepsze ;)

Tak więc wychodzcie z linkora!

(btw. to jest moja prywatna opinia, nie prowadzę ataków na nikogo ;-) )

a mozna wiedziec jaki jest przelicznik strony, ktore mam / pkt i pkt/ na linki ktore dostane od linkora?

Poszukaj na linkor.pl ;-)

A teraz, gdy z niego wyszedłem, są jeszcze lepsze

tak a propos ;)

kiedys testowalem slowo "allegro" i "google" ale to bylo na prawde wieki temu, a do dzisiaj wisze pod tymi słowami. wprawdzie wreszcie lekko spadłem ale nadal wisze.

tak więc wstrzymalbym sie z ocena dzialania po wylaczeniu linkora. troche to potrwa ale w koncu wyleci calkowicie ;)

tak a propos Very Happy

kiedys testowalem slowo "allegro" i "google" ale to bylo na prawde wieki temu, a do dzisiaj wisze pod tymi słowami. wprawdzie wreszcie lekko spadłem ale nadal wisze.

tak więc wstrzymalbym sie z ocena dzialania po wylaczeniu linkora. troche to potrwa ale w koncu wyleci calkowicie Smile

Może po prostu metodą na wysokie pozycję pod różne frazy jest częsta zmiana targetów linków. Wtedy możemy zaatakować naprawde wiele fraz i może okazać się że na wszystkie będziemy wcale nie tak nisko ;)

...

sm00f napisał:  

A teraz, gdy z niego wyszedłem, są jeszcze lepsze  

Tak więc wychodzcie z linkora!  

mam taki sam efekt po wyjściu z linkora 2 tyg. temu stronka skoczyła do góry o parę miejsc i nadal trzyma się na pierwszym miejscu

Oj zawcześnie chyba zapodałem tą opinie ;] Teraz lekko spadłem na kilka fraz, a na pare innych utrzymały się b. wysokie miejsca ;]

to może byc efekt pobierania wyników z róznych DC które ciągle się zmieniaja,  

sprawdź jutro rano te frazy

Ech faktycznie ;] Wszystko wróciło do normy, nie wziąłem tego pod uwagę ;)

Dobrze, że całej LP nie opierałem na linkorze (może jakieś 20%) ;] Teraz nie żałuję długiej pracy, której poświęciłem na tworzenie jej. :lol:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności