Skocz do zawartości

Testy nowego Addera 5

PromoPager

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a co z rękojmią która w przypadku braku gwarancji mówi że klient może zwrócić nabyty towar w terminie (nie pamiętam chyba 10 dni od zakupu) bez podania przyczyny. Wiem że to się nie tyczy żywności ale oprogramowania chyba tak

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Autor skrypru powinien pezwidzieć taką sytuację, że ktoś nie będzie zadowolony ze skryptu, prawda? A jakie on sobie da tam zabezpieczenia, żebym nie korzystał z niego (bo i tak nie korzystam) po zerwaniu umowy, to nie moja sprawa.

Ogólnie rzecz biorąc licencja jest również niezgodna z prawem, bo nikt nie może za mnie ustalać, co i za ilę sprzedaję. To już ból skarbówki, czy ja się z nią z tego rozliczę.

No ale to pogoń za wiatrakami, kończę swoje wywody na ten temat.

Pozdrawiam

50% Katalogów w bazie jest pustych

Dokładnie a do tego jakieś ruskie i inne pierdoły, chyba tylko po to żeby ładnie cyfry wyglądały przy reklamie programu.

Wolałbym nawet 1/3 z tego ale niech to już będzie solidna i działająca baza a nie taki szit.

Aaa szkoda gadać, jak tak dalej pójdzie to już za wiele chyba nie zarobi na tym.

• 2 tygodnie później...

// do skasowania....

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności