Skocz do zawartości

Testy nowego Addera 5

PromoPager

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Adder2400 -

1)zaczął bym od strony waszej WWW, nawet nie wiem gdzie mam zgłaszać błedy i uwagi :) Zapłaccie tyle ile kosztuje jeden program dla grafika i niech zrobi Wam stronę ładną

2)Pomyslał bym nad możliwoscia pisania pluginów przez userów , wtedy moze szybciej by wasz program sie rozwijał :yahoo:

wzorujcie sie na wordpress bedzie wam łatwiej zrozumiec o co mi chodzi :) Nie wiem ilu koderów pracuje nad tym adder-em ale wydaje mi sie ze nie za dużo , możecie nie wyrobić sie w związku z szybkimi zmianami w SEO, czasami warto przerzucić trochę roboty ma wolontarikuszy ;)

Nie chcemy precli i fór phpbb. Za to bym ci ja... po wyrywał.

Czysty spam. Chcesz zepsuc to co jeszcze oparło się przed twoim spamem ?

Pisz za siebie, ja chętnie zakupie update do nowej wersji.

Takie są prawa rynku, albo on wprowadzi usługę dodawania do precli albo konkurencja [w sumie to już pojawiły się w sprzedaży takie narzędzia].

Funkcji której mi najbardziej brakuje to automatyczny update bezy danych z katalogami/forami/preclami i braku powiadomień chociażby via mail o poprawkach.

Więcej możliwości zawszę się przyda , jak bedzie obsługiwał WP tym lepiej.

A tak przy okazji temat jest "Testy nowego Addera 5, Dodatkowa obsługa WordPress MocneLinki Wyszukiwarki"

Jako klienta nie interesuje mnie ZE SOBIE TESTUJECIE, a testujcie sobie , wole być poinformowanym jak bedzie DO KUPIENIA :) /sciagniecia

1. nowa strona seoadder.info będzie w ciągu 2-3 dni gotowa

2. update bazy bedzie możliwy za pomocą CRONa

3. na nowej stronie bedzie subskrypcja. Obecnei rozsyłamy wersje Adder 4.x (teraz 4.4)

4. przypominainie hasła - w sumie jest to jego reset - zmiana poprzez wysłany link na email

5. wystawiłem Addera 4 do kupna przed premierą A5 po najniższej cenie jaka była od Września 2006. Update będzie w cenie 50zł brutto. Nowa cena A5 374,99zł

logo-orange.png
Nowa platforma usług SEO. Zarabianie na pozycjonowaniu w Multi Level Marketing !

Ja popieram co do kwestii precli i phpbb.

Oczywiście skoro ktoś już chce psuć fora i precelki to może czas dopisać skrypcik antyflodowy do precli i zbierać spamujące IP. Tak by wlasciciele wordpressow wspolnie sie nimi wymieniali.

Wtedy moze jeden z drugim ktory kupi addera zobaczy na ilu dostał 403 to mu się odechce.

Tak wiec skoro adder do precli wchodzi szybkim krokiem tak jestem za tym by szybkim krokiem wprowadzić jego blokade na preclach, jego i mu podobnych po IP. Wiec dobrze by było dopisać moduł do WP z możliwością blokowania po IP.

Do tego celu stworze osobny wątek w dzialek katalogi gdzie będzie można podawać i wymieniać się IP z których przychodzą masowe wpisy. Czym szybciej i wiecej sie poblokuje tym mniejsza skuteczność - a mniejsza skutecznosc to w przyszłości mniejsze zainteresowanie takimi botami.

W tym wątku proszę podawać IP hostów które masowo dodają wpisy

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=39256

Do tych IP będzie można napisać blokade i po miesiacu gora 2, zabraknie serwerów na dodawarki.

Mozna też blokować po rev dns wtedy wywalimy wszystkie boty z danej serwerowni. A przeciez nie zalezy nikomu na ruchu z serwerowni.

mysle ze wykluczenie typowych hostingow na start zalatwi troche dodawarek.

Branza SEO hostuje czesto w tym samym miejscu i np. zablokowanie danego hostingu po rev dns i IP zalatwi z miejsca kilka. No i zacznie sie klopot dla właścicieli dodawarek bo beda musili szukac mniej znanych hostingów, które także mozna wylapac po ilosci odwołań.

Nie stawiałem WP bo napisałem własne takie coś ala preclowego, ale w wolnej chwili postaram się postawić i zobaczyć jakie boty na niego wchodzą i umieścić listę IP serwerów do blokady.

1. Adder 5 potrafi losować akapity / używać synonimów

Dodatkowo wymaga na użytkowniku minimalną ilość znaków oraz minimalną ilość akapitów

Myślę że nie jest to spamowanie bo artykuły bedą unikalne. Może zamiast sie atakowac i bronic powiecie jak maja wyglądać jeszce lepsze arty i zrobie w A5 generator lepszy.

Wprowadziłem obsługe nie tylko proxa ale listy proxów z których Adder bedzie potrafił dodawać w losowej kolejności.

2. Wprowadziłem jeszcze ulepszenia w wyszukiwarce nowych katalogów. Przykład

https://www.katalogiseo.info/str-2-1,@.html

od = 0

co=60

do=1500

W ten sposób w meijsce znaczka "2" w stawia liczby kolejne i przeszukuje CAŁĄ listę tego spisu katalogów.

logo-orange.png
Nowa platforma usług SEO. Zarabianie na pozycjonowaniu w Multi Level Marketing !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności