Skocz do zawartości

Testy nowego Addera 5

PromoPager

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem kupować Addera 4 na szczeście wypytałem na temat nowej wersji i Addera 5 biore gdy tylko wyjdzie

Uff ułatwi mi to życie:)

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ok więc:

- prawdopodobnie nie wprowadze odczytu tokenu do phpBB

- będą za to rygory co do konfiguracji - tak jak powiedziałem Adder będzie dodawał unikalne treści

prosze o jakieś pomysły jak wymusić na użytkownikach najlepsze artykuły

według mnie

- minimalna długość artykułu

- minimalna ilość akapitów

- w każdym akapicie muszą być synonimy

Czekam na pomysły a WP stanie się mocniejsze o nowy unikalny content.

logo-orange.png
Nowa platforma usług SEO. Zarabianie na pozycjonowaniu w Multi Level Marketing !

minimum 200 znakow na akapit a artykul zlozony z 5 akapitow czyli 1000

minimum 50

minimum w akapcie 5 synonimow, kazdy skladajacych sie z minimum 3 slow

niech adder losuje z 50 akapitow 5 i tworzy z nich artykul

akapity i synonimy musza byc sprawdzane przez addera czy sie nie powtarzaja ( czy ktos nie zrobil ctrl+c i ctrl+v! )

inaczej tego nie widze, wogole czarno to widze

odczyt tokenów phpBB

Tej funkcji Adder w ogóle nie powinien mieć.

Nie chcę mieć na forum 500 botów tygodniowo zaśmiecających userlistę. Forum nie jest katalogiem stron.

odczytu tokenów w Adder 5 jednak nie zrobię - tzn jest już to gotowe ale usunę bo widzę że nie jest to dobrze odbierane.

mpower123

Postaram się by Adder sprawdzał większość z tego lub wszystko. Kwestia tego żeby klienci byli zdolni do napisania takiego artykułu. Bede musiał dać dobrą instrukcję.

logo-orange.png
Nowa platforma usług SEO. Zarabianie na pozycjonowaniu w Multi Level Marketing !

szook to odblokuj swoje spamo-preclo-katalogi to będą mieli :P

Adder2400 i dobrze że nie zrobisz obejścia tokenów, spamowanie for to już jest lekka przesada.

Owszem są fora spamowe, gdzie boty z botami sobie gadają ale trudno je rozróżnić.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Mam podobny [soft|program|kod]. Założenia są [dobre|niezłe|przyzwoite|w porządku]. :)

Akapity dowolnej długości o ile zastrzeżona jest minimalna długość artykułu. Najlepsze efekty daje duża ilość synonimów. Jeżeli można tu postawić jakąś minimalną poprzeczkę to proponowałbym przynajmniej 1 w każdym zdaniu. I możliwość zdefiniowania więcej niż jednego zamiennika (patrz pierwsze dwa zdania).

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

Bany na IP? Głupota.

Jak już wspomniał @mrtn można sobie ustawić cron'a na łączu z neostradą (tudzież na innym z dynamicznie przydzielanym adresem IP) + odnawianie IP co xx h || xx wpisów.

Bany na IP bardzo dobrze zabezpieczają katalog przed "firmami SEO za 20 zł" i dodawarkami typu dodawarka.info.

W przeciwieństwie do 6000 wpisów na miesiąc, 5-10 wpisów z neostrady nie jest żadnym problemem.

Bany na IP bardzo dobrze zabezpieczają katalog przed "firmami SEO za 20 zł" i dodawarkami typu dodawarka.info.

W przeciwieństwie do 6000 wpisów na miesiąc, 5-10 wpisów z neostrady nie jest żadnym problemem.

pisałem to w koncepcji wymiany informacji n/t banów IP.

Ale jezeli indywidualnie blokujemy dla siebi enajbardziej męczące IP to:

1) lista jest niewielka

2) włąsciciela auotmatów nawet nie zauważą, że gdzies nie dodało

jeżeli zaczniemy się wymienić IP, czy robić sytemy/listy to

a) dużą lista i prawdopodobieństwo wycięcią "uczciwych wpisów"

:) prowokowanie dodających do stosowania technik omijających blokade IP.

IP kosztuje grosze na jeden miesiąc można mieć za 3 zł. Mając kilka vpsów można sobie dokupowac IP raz na tydzień i jechać po wszystkim :/

JAK WSZYSTKIE zapbezpieczenia - najlepiej sprawdzają się te indywidualne. Najprostsze zabezpieczenie w pierwszym formularzu dopisujemy jakś zmienna typu super_id a w ostatnim sprawdzamy czy zmienna jest. Obejść tą dodawarką BANALNE. Ale kiedy takie zabezpieczenie bedzie użyte tylko raz NIKT nie wpisze tego do dodawarki.

tak sobie myslę, czy używający dodawarekmoga mieć wyrzuty sumienia względem właściciela 20 precelków postawionych w jedną noc na gotowych szablonach ??

Adder2400 i dobrze że nie zrobisz obejścia tokenów, spamowanie for to już jest lekka przesada.

Owszem są fora spamowe, gdzie boty z botami sobie gadają ale trudno je rozróżnić.

dokladnie , wogole adder nie powinien miec takiej opcji, bo to jest SPAM, niszczenie czyjejs pracy, forum to nie katalog, a adder to narzedzie do katalogowania a nie spamowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności