Skocz do zawartości

Testy nowego Addera 5

PromoPager

Rekomendowane odpowiedzi

Moje pytanie brzmi:

Jak A5 będzie wyszukiwał precle na WP ?

Coś się boje, że będzie szukał po "powered by WordPress" lub "Strona stworzona przy pomocy WordPress" a wtedy się wkurzę bo A5 będzie mi "gotował" bloga tak jak teraz katalogi, które nie są QlWebami....

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
odczytu tokenów w Adder 5 jednak nie zrobię - tzn jest już to gotowe ale usunę bo widzę że nie jest to dobrze odbierane.

Miało nie być a jest. Jak widać autor niewiele sobie robi z tego co ludzie sugerują mu na forum. Teraz tylko trzeba poczekać aż wyjdzie dodatek do for phpBB, który będzie bronił forum przed spamerską dodawarką. Chyba nikt nie będzie zainteresowany kilkuset "użytkownikami" zarejestrowanymi na forach tylko po to, żeby wisiał sobie w profilu link do strony.

ps. byłem bliski zakupu Addera, jednak po przestudiowaniu wypowiedzi autora na tym forum doszedłem do wniosku, że nie chcę dołączyć do SEO-pokemonów ze spamerskimi skryptododawarkami dla których liczy się przede wszystkim ilość dodanych linków. Jak tak dalej pójdzie wszystkie wartościowe katalogi zostaną zasyfione przez dodawarki a wtedy autor Addera chyba będzie sam stawiał katalogi, żeby ludzie mogli na czymś stosować jego "dzieło" :)

pozdrawiam

MJ

Wszyscy na niego jada, a ja powiem tak, „ kto nie zgrzeszył niech rzuci kamieniem” większość z was używało, używa lub będzie używać addera czy innego podobnego narzędzia. Do tego wiele osób używa go bez licencji. Już nie wspomnę czyja to zasługa, ale chyba kogoś z tego forum, a może się mylę?

Co do zabezpieczeń jeżeli komuś zależy na swoim precelku forum czy innym katalogu to zabezpieczy się i już.

nie chcę dołączyć do SEO-pokemonów ze spamerskimi skryptododawarkami dla których liczy się przede wszystkim ilość dodanych linków.

Ciekawe ile SEO pokemonow jest tu na forum i ile osób się do tego przyzna.

Jeszcze więcej chyba urazi to ze ich tak nazwałeś.

Do niedawna był podział na SEO białe i czarne.

Obecnego obrazu forum gdzie się człowiek nie spojrzy tam „Czarnuch”

Czy z adderem nie jest podobnie??

spamowanie, spamowaniem a uzywanie dodawarek z głową do pozycjonowania to jest jeszcze co innego...

uważam że możliwość spamowania for to lekka przesada. co do precli to trochę inna sprawa... bo precle w tym wydaniu nie są niczym innym niż katalogiem opisowym. przynajmniej większość.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Ciekawe ile SEO pokemonow jest tu na forum i ile osób się do tego przyzna.

Jeszcze więcej chyba urazi to ze ich tak nazwałeś.

jeśli ktoś nie kwalifikuje się do drugiej części zacytowanego zdania czyli "dla których liczy się przede wszystkim ilość dodanych linków" to nie poczuje się SEO pokemonem więc nie będzie miał się za co obrazić :)

A jeśli używa dodawarek bez rozsądku to nie ma się o co obrażać i basta.

uzywanie dodawarek z głową do pozycjonowania

uważam, że gdyby wyszła wersja Addera do personalnego użytku (np. za 50-100zł) to może inaczej by to wyglądało.

W obecnej postaci, gdy za skrypt trzeba zapłacić prawie 400zł to każdy myśli o tym, żeby na tym zarobić (nie wiem jak duża grupa jest tych, którzy wchodzą w posiadanie skryptu nielegalnie i też chcą na tym zarobić).

I nawet jak sam będzie pozycjonował z głową to osoby, które zakupią u niego konto zrobią już z Addera spamiarkę.

Mało tego, że zarzucą qlweby i cncata to jeszcze ponad 22tys. for phpbb (bo przecież token nie jest problemem) i na domiar złego "zjadą" wszystkie niezabezpieczone precelki i będzie pozamiatane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności