Skocz do zawartości

Testy nowego Addera 5

PromoPager

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie bronie addera, ale to, co się stało z Q, mini i innymi katalogami to tylko wina tego ze się okazały skuteczne. To ze były darmowe tez na to wpłynęło, każdy stawiał na początku pieścił chuchał dbał, a później po prostu większość olała. Kopiowanie, sprzedawanie baz danych to tez Q nie pomogło.

Jak by były płatne skrypty autorskie i wpisy to by tego nie było. Żaden adder by im nie zagroził.

Co do forum może i macie racje ale zawsze jest opcja czyszczenia forum automatycznie np.: usuń wszystkich nie aktywnych od 3 miesięcy i po sprawie.

Już na moim forum phpBB zaczynają pojawiać się użytkownicy z 0 postów, 0 logowań i linkiem do jakiegoś spamu w profilu.

Adder to już nie skrypt do katalogowania tak jak w czasach v3, teraz to spamerski skrypt.

Chyba usunę pole "website" z formularza rejestracji i zrobię automatyczne banowanie userów, którzy coś wpiszą w tym (niewidocznym) polu.

Cała krytyka addera przypomina mi średniowieczne oburzenie jednym wynalazkiem, jakim była kusza.

Co ludzie wtedy nie mówili, a najlepszym argumentem było, że kusza zabija nie po chrześcijańsku. Ale tak, czy siak wszyscy jej używali.

Do przeciwników addera: zacznijcie po prostu moderować o swoje katalogi. Tylko nie piszcie o zżeraniu transferu, bo to argument dla dzieci.

Adderem można dodawać i dobre strony jak i spam. To nie dodawarka jest zła tylko użytkownicy i właściciele katalogów, którzy postawią go sobie w kilka minut i liczą na to, że nic nie robiąc zdobędą dobre zaplecze.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 5 tygodni później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

To nie kwestia poczty tylko hostingu, na którym masz zainstalowanego Addera. Brak obsługi jakiejś funkcji.

I jeszcze w temacie:

Marudzenie na bazę katalogów Addera (wątek na moim blogu).

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

Brak obsługi jakiejś funkcji.
Może i prawda! Trzymam to na dedyku w Niemczech, ale do końca nie jestem pewien czy to to mam też MaxPressa i tam pięknie zarejestrowało i pobrało z poczty. Tylko tam jeden mały minus :) - nie dodaje automatycznie

A z bazą to masz rację jak odpaliłem to aż się przeraziłem. Będzie to trzeba przesiać jakoś , już nie wspomnę po przesianiu już w opcjach addera ile mam

[404] File Not Found : Plik nie istnieje Podany w zapytaniu URL /dodaj.php nie został odnaleziony na tym serwerze.

• 2 tygodnie później...

Panie i Panowie

szczerze się wypowiem

Co do tej pseudo dodawarki adder mam niestety złe wspomnienia. Dlaczego wspomnienia? Bo już z niej nie korzystam. 50% Katalogów w bazie jest pustych (trzeba samemu aktualizować), pozatym efekty marne. Niestety wyrzucone w błoto pieniądze za Adder3, Adder4 i Adder5. Tym Panom mówię stanowczo STOP!

Nie jestem aż taką lamą, aby nie potrafić skonfigurować skryptu i serwera. Support przez forum fatalny. Żałuję wydanych pieniedzy (o zwrocie nie ma mowy), przeznaczyłbym je na coś bardziej pożytecznego.

Ale to tylko moje zdanie.

Pozdrawiam

Adam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności