Skocz do zawartości

Hosting do 1000 zł / rok

websign

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Poszukuję porządnego hostingu do 1000 zł / rok.

Czego oczekuję

- bazy mysql bez limitu zarówno na ilość jak i wielkość (do rozmiaru konta)

- liczba obsługiwanych domen bez limitu (nieważnie gdzie kupione)

- konta pocztowe bez limitu itd.

- transfer minimum 20GB miesięcznie, ale z racji, że nie wiem co będzie przez ten rok, najlepiej około 40GB

- mod rewrite, htaccess

- php5

- mysql hmmm najlepiej też 5, ale jako że pewnie z tym będzie ciężko od 4.1 starczy

- możliwość aktywacji wildcard dla wybranych domen

- najlepiej sensowny rozkład domen na serwerze - czyli w katalogu głównym domeny np. domena1.pl, domena2.com.pl itd. a w nich dopiero konkretne public_html

Warunkiem jest, żeby to przyzwoicie chodziło, bo niestety mój aktualny hostingodawca nie jest w stanie spełnić zwłaszcza niezawodności działania (ciągłe pady poczty, stron itd.)

Przy okazji znalazłem hosting e-vip: https://e-vip.pl/offer,4 - nie widzę na pierwszy rzut oka zbyt wiele opinii o e-vip - czy ktoś się może podzielić opiniami?

Pozdrawiam i czekam na wskazówki

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Polecam marke Progreso.pl - mam i jestem zadowlony, w czasie rejestracji możesz, ale nie musisz podać mój login "cinkowskiw" jako referencji - otrzymasz 5% rabatu. Od razu mówie, że nie pisze tego posta, aby zarobić kilka punktów w PP, tylko z powodu, że usługi świadczone przez ten podmiot są na najwyższym poziomie.

Pozatym Progreso posiada nieograniczoną ilość kont e-mail, ftp, baz SQL, subdomen oraz domen. Domeny oraz subdomeny możesz sobie przypisać do dowolnego katalogu na serwerze (możesz utworzyć sobie dowolną strukture katalogów, przez co zostanie zachowany ład i porządek na serwerze). Można także skorzystać z własnego pliku PHP.INI - co jest niespotykanym atrybutem tego hostingu. Jest także SSH - co znacznie ułatwia prace administracyjne.

--

Pozdrawiam, Cinkowskiw

Kei.pl odpada bo ma limity, limitów nie ma dopiero na LUNAII (a to już 1400zł minimum). Nie wiem gdzie wy macie Luny ale mnie ostatnio wkurzają te ciągłe restarty platformy.

Ja od maja przenoszę sukcesywnie wszystko na konto w neteasy.pl (+ dodatkowe ip).

404.tf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności