Skocz do zawartości

Chodzi mi o strone 28.pl

szczalpi

Rekomendowane odpowiedzi

mkr nie zacytował całego zdania, a jego początek wprowadza nieco zamieszania:

Z wyjątkiem dla zapytań Google, wszelkie zapytania

(w tym zapytania wprowadzane w polu wyszukiwania Reklam) muszą......

Chodzi mi o tekst wyrózniony na czerwono.

Poza tym wcześniej jest coś takiego

Jeśli Użytkownik wybrał opcję otrzymywania Wyników wyszukiwania,

będzie zobowiązany do wyświetlania na własnej Witrynie (Witrynach)

pola wyszukiwania Google („Pole wyszukiwania”) zgodnie ze specyfikacją

określoną przez Google. Każda strona (strony) WWW z Polem wyszukiwania

musi zawierać także inne treści dotyczące Witryny Użytkownika.

Niby jest, ale otwiera nowe okno, a o tym tez jest mowa w zasadach google. Mnie tam to nie przeszkadza, ale bez wypozycjonowania nie ma szans na ruch. Google raczej nie zaindeksuje strony z wynikami.

Eksperyment Discover.pl

Jeśli chodzi o umieszczanie reklam Adsense na stronach z wynikami wyszukiwania, to pisałem niedawno (2-3 miesiace) do polskiego google w tej sprawie. Opisałem dość dokładnie o co mi chodzi podałem adres strony (wyszukiwarka z chmurą tagów - linków do wyników wyszukiwania), wyłuszczyłem dokładnie jak to działa. Nie była to oczywiście wyszukiwarka google, ani ten skrypt, co to narobił troche zamieszania ostatnio. Odpowiedź była krótka - jest dozwolone. W tym czasie niestety parę stron na "popularnym" skrypcie dostało bana. Więc w sumie ta ich odpowiedź nie do końca budzi moje zaufanie.

Eksperyment Discover.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności