Skocz do zawartości

Narzędzie podglądu reklamy

radca78

Rekomendowane odpowiedzi

... i?

Kolekcjonujesz wpisy?

f.

żartujesz sobie?

Skoro nie jest to dla Ciebie cenne narzędzie to może się nie wypowiadaj (bo wygląda na to, że stajesz się kolekcjonerem). Narzędzie chyba stosunkowo nowe bowiem informacja o nim ukazała się dopiero dzisiaj na oficjalnym blogu G.

... i?

Kolekcjonujesz wpisy?

f.

żartujesz sobie?

Skoro nie jest to dla Ciebie cenne narzędzie to może się nie wypowiadaj (bo wygląda na to, że stajesz się kolekcjonerem). Narzędzie chyba stosunkowo nowe bowiem informacja o nim ukazała się dopiero dzisiaj na oficjalnym blogu G.

35 wpisów przez 2 lata, słaby ze mnie kolekcjoner ;-)

Może mam lepsze(?) konto w adwords, bo ja już wysłałem (do google) kilka tygodni temu uwagi do funkcjonalności tego narzędzia.

f.

f.

35 wpisów przez 2 lata, słaby ze mnie kolekcjoner ;-)

Może mam lepsze(?) konto w adwords, bo ja już wysłałem (do google) kilka tygodni temu uwagi do funkcjonalności tego narzędzia.

Robi się off topic... ale kończąc - link do narzędzia przedstawiłem ponieważ prezentowany był jako nowość na bloglu G. Do tej pory narzędzie nie było (chyba) przedstawione na forum więc jednoznacznie nadawało się do tego działu. Jest pewnie wiele userów którzy nie posiadają kont G.A i nie wiedzieli o jego istnieniu.

pozdrawiam

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności