Skocz do zawartości

praca magisterska SEO i SEM - burza mózgów

LuckyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Ja właśnie zabieram się do pisania pracy na temat google oraz metod marketingu internetowego z naciskiem na SEO. Mój promotor był raczej przychylny tej tematyce. A praca na wydziale inf na UŁ.

Na razie mam krótkie biografie Page'a oraz Bryn'a. Życzcie mi powodzenia :]

• 1 miesiąc temu...
[...]Na razie mam krótkie biografie Page'a oraz Bryn'a. Życzcie mi powodzenia :]

Powodzenia :)

Dodaj biografię Szooka.

Odgrzewam temat i biore sie ostro do roboty :-).

Jak ktos chce swoja biografie w mojej pracy, to prosze podeslac na PW ;-)

Idąc za rada Adka, tematem będzie marketing w wyszukiwarkach.

Życzę powodzenia. :-) Jeżeli mogę coś doradzić to jeżeli interesuje Cię historia googla i jego Twórców to warto zajrzeć do książki Davida Vise'a i Marka Malseed'a "Google Story". :-) Bardzo przyjemna książka a i wiedzy dużo zyskasz. :-)

Oczywiscie przeczytałem jak tylko wyszła i podzielam Twoje zdanie :)

do tego dobrze byłoby miec neico statystyki odnosnie wyszukiwarek (gemius i inne) oraz zachowanie się ludzi - poparte badaniami (wiem bo sam takie własnie robie hehehehe) no i udało się dorwac troche materiałow gemiusowych :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności