Skocz do zawartości

Umieszczenie reklam

danieltr

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm.. G napisało, żeby usunąć te reklamy, więc usunąłem. Siedziały na pliku index.html, a stronka główna ma index.php

Postanowiłem usunąć index.html z serwera, żeby znów czytało index.php, ale tutaj ostro się zdziwiłem. A mianowicie, po usunięciu pliku index.html nic się nie dzieje, tzn dalej go czyta, chociaż nie ma go na serwerze. A żeby było dziwniej, to na index.html znów pojawiły się reklamy wcześniej usunięte. To wrzuciłem znów ten plik, ale z usuniętymi reklamami i teraz nie wiem co zrobić. Tzn. jak pozbyć się index.html ? Można przez .htaccess ale chce usunąć tak jak wprowadziłem ten plik. Poradźcie :)

Postanowiłem usunąć index.html z serwera, żeby znów czytało index.php, ale tutaj ostro się zdziwiłem. A mianowicie, po usunięciu pliku index.html nic się nie dzieje, tzn dalej go czyta, chociaż nie ma go na serwerze.

Sprawdz ustawienia swojej przegladarki internetowej, lub odswiez strone kilka razy

Postanowiłem usunąć index.html z serwera, żeby znów czytało index.php, ale tutaj ostro się zdziwiłem. A mianowicie, po usunięciu pliku index.html nic się nie dzieje, tzn dalej go czyta, chociaż nie ma go na serwerze.

Sprawdz ustawienia swojej przegladarki internetowej, lub odswiez strone kilka razy

U znajomych to samo.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności