Skocz do zawartości

Ile może być warta domena

Nocny Duch

Rekomendowane odpowiedzi

a czy waszym zdaniem warto rejestrowac domeny akcesoria.org.pl i freetibet.eu? mam je narazie zarezerowane ale nie mam pojecia czy sa warte wiecej niz Reg fee....

freetibet.eu - ooo, to nowosc, od kiedy Tybet stara sie o czlonkostwo w UE? A na powaznie....nie oplaca sie...nawet gdyby ktos pod akcesoria.org.pl zrobil wyjechany serwis to tak jakos nie w smak, prawda? pod org.pl? tak jakos nie pasuje... No troche o PublicRelations i zgraniu tematyki z TLD lub ccTLD to trzeba miec...

tak jak tutaj

Pod domena kukurydza.org.pl jest....serwis informacyjny nt kukurydzy

Pod domena kukurydza.info.pl jest....strona polskiego zwiaku producentow kukurydzy

Obydwie strony naleza do tych samych ludzi..Ale chyba sie zgodzicie , ze jakos to tak nie pasuje, co, jakby komus sie domeny pokickaly...pod .info bardziej pasuja informacje o kukurydzy, a pod .org.pl jakos tak bardziej bym widzial zwiazek, organizacje... Ale ktos nie mial wiedzy nt. public relations i prezencji wiec walnal byle co.

Bynajmniej jak tak bna to patrze, przeciez nie kupie domeny akumulatory.org.pl czy inne tego typu chybione polaczenia nazwy z rodzajem domeny.

Nomen omen, ostatnio leci kampania reklamowa sieci kin Cinema City i w radio glosik podaje na koncu reklamy nazwe domeny: wuwuwu cinema myslnik city peel...teoretycznie nazwa www.cinemacity.pl wyglada normalnie, tez latwo ja zapamietac, nie jest dluga, a jest bez myslnika, Ciekawe, dlaczego promuja domene z myslnikiem. Obie przeciez naleza do Cinema City

Hmm...

Chyba mnie podpuszczaliście z tą ceną 30 zł, bo już mam kilka ofert (chyba do was), powyżej kilkuset złotych ;-)

Co innego mieć oferte a co innego za tyle sprzedać :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności