Skocz do zawartości

Hosting darmowy

Arab

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, że hostingi darmowe są bardzo tępione. Chciałbym jednak zapytać, czy jeżeli znam darmowy hosting, który nie ma padów i postawie na nim cmsy Mambo o tej samej treści contentu, polinkuje i będe wytrwale katalogował i preclował, to czy nie uważacie, że takie zaplecze może być coś warte?

tanio, bo tanio, ale czy to znaczy, że źle ?

Ktoś tu kiedyś napisał, że darmowe hostingi nie nadają się na zaplecze...

Chciałbym jednak zapytać, czy jeżeli znam darmowy hosting, który nie ma padów i postawie na nim cmsy Mambo o tej samej treści contentu, polinkuje i będe wytrwale katalogował i preclował, to czy nie uważacie, że takie zaplecze może być coś warte?

tanio, bo tanio, ale czy to znaczy, że źle ?

Jeśli będziesz stawiał identyczne serwisy pod różnymi domenami to będzie źle - duplicate content.

zaplecze chce dawać takie samo tematycznie, mam pomysł już skąd brać dobry content, ale jeżeli każdą strone dam na innym darmowym serwerze, to nikt mi nic nie zrobi. Przynajmniej tak mi się wydaje. A jezeli takiego zaplecza zrobie bardzo duzo to moge z niego zaczac pozycjonować rzeczywiście moje. Prawda?

Żeby się wbić na google.co.uk, musze mieć linki ze stron po angielsku?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności