Skocz do zawartości

Dudek wszedł w 90. minucie, puścił gola i Real przegrał 0:1

radadplo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dla mnie ta bramka była do wybronienia. Dudka zamurowało w bramce i tylko obserwował lot piłki (zasłoniętej), tak się czasami zdarza, ale nie powinno na takim poziomie. Dla mnie to jest kiks.

Reakcja Dudka po bramce mówi sama za siebie!

Dla mnie to jest kiks.

Reakcja Dudka po bramce mówi sama za siebie!

No i coś za dużo tych kiksów się Dudkowi zdarza.

Facet ma:

1. pecha

2. mało koncentracji

3. zbyt wierzy we własną doskonałość

4. za dużo gada

Ma pewne zalety też ma, ale nie o tym tutaj.

Żal mi go.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Obiektywnie czy nieobiektywnie, kazdy kto widzial to co wyprawial dudek w korei, to wie o czym mowie. Zreszta, mial bardzo wiele wpadek w Liverpoolu i nie tylko. Najlepsze lata kariery to chyba spedzil w Feyernordzie, ale to bylo dawno temu. Dla mnie jest to slaby bramkarz i cieszy mnie fakt, ze w reprezentacji go nie ma, juz raz pokazal na co go stac, zreszta, ma juz swoje lata (34 l.), chyba nie ten refleks :P

Tak hooli już nic nie będę mówił bo jak powiem że Dudek jest b. dobrym bramkarzem to zaraz mi przytoczysz ze jak xx lat temu grał w x lidze polskiej to mu strzelali z połowy boiska, i że wszystko wpuszczał i dlatego jest do kitu.

Dudek jest zerem bo słabo mu poszło w Korei i basta, a reszta się nie liczy. Może Ty tylko oglądałeś mecze z Dudkiem jak był mundial w Korei?

Nie można być znakomitym sportowcem całe życie, każdy się kiedyś wypala. Nie oglądałem tego meczu, jeśli to nie była jakaś szmata to widzę, że onet szuka taniej sensacji. Dudek może nie jest u szczytu formy, ale liczę, że jeszcze wróci a takie komentarze jak na onecie raczej mu w tym nie pomogą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności