Skocz do zawartości

Presellki

adampower123

Rekomendowane odpowiedzi

Mysle ze odpowiedz na twoje pytanie jest prosta.

Im wiecej adresow IP tym lepiej, no i jeszcze byloby lepiej jakby byly z roznych klas

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

Witam

Bede robil w niedlugiej przyszlosci 30-50 wysokiej jakosci preselli, zero spamu, wpis platny smsem

mysle o 30-50 domenach

beda podlinkowane katalogami na start (tylko reczne katalogowanie)

1 presell = 1 domena

zastanawiam sie nad iloscia ip

jakies sugestie?

Ręczne katalogowanie 50 domen - trochę Ci to zajmie :), ale jak dasz radę to będzie przynajmniej skuteczne.

sms nie wiecej niz 3,66

rozgladam sie za dedykiem

zastanawiam sie nad skryptem czy modyfikowac WP czy jakis inny

Witam , też przymierzam sie do podobnego zabiegu, z tym że bedą to precle jednej dziedziny : branża oprogramowania dla firm. Mam pytanie czy masz juz może jakiś skrypt zmodyfikowany pod kątem rejestracji za pomocą smsa ??

nie mam jeszcze takiego sryptu

zastanawiam sie czy lepiej nie zrobic autorskiego skryptu na te preselle

narazie szukam dedyka, bede dazyl do tego zeby 1 presell = 1p = 1 domena

Witam,

Może nie w temacie odpowiedz na Twoje pytanie, ale jeżeli nadal szukasz firmy do obsługi płatnościami przez SMS to zapraszam na PW. Myślę, że mogę Ci troszkę pomóc.

Projektowanie, tworzenie stron internetowych, pozycjonowanie google, optymalizacja.

witam,

Bardzo chętnie przyjmę pomoc w tym zakresie. Cena wpisu nie będzie wygórowana natomiast ma ograniczyć spamerstwo. Co więcej myślę nawet o zwracaniu pieniędzy pozycjonerom, którzy skorzystają z większej ilości katalogów i ich wpisy będą rzeczywiście unikalne i zgodne z zadami oraz będzie link zwrotny w ich preclu.

Zatem wracając do tematu płatnosci smsem jesli mozesz pomóc to prosze o kontakt na priv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności