Skocz do zawartości

Zablokowane konto

lancelot

Rekomendowane odpowiedzi

Dostałem 2 dni temu ostrzeżenie od google że na reklamuję adense na stronach hazardowych, usunąłem reklamy itp. A dzisiaj patrzę konto zablokowawne ?, mial ktos takie cos ? czy mozna sie od tego odwolac ?, czy odzyskam swoje 96 $ tam zarobionych ??

Hej Szukasz informacji o obstawianiu ?

Forum Bukmacherskie - Typowania.com

Dostałem 2 dni temu ostrzeżenie od google że na reklamuję adense na stronach hazardowych, usunąłem reklamy itp. A dzisiaj patrzę konto zablokowawne ?, mial ktos takie cos ? czy mozna sie od tego odwolac ?, czy odzyskam swoje 96 $ tam zarobionych ??

Raczej nie ma szans.

Nie ma szans. Tym bardziej ze zlamales regulamin. Zreszta wydaje mi sie ze wiedzieli juz od 1$ (jesli byly) ze masz n hazardowych stronach. Google tak zawsze wykorzystuje do górnej granicy by potem lecialy bany. Nigdy nie banują zaraz. Teraz wystarczy sobie pomyslec jakie z tego mają zyski.

Nie ma szans. Tym bardziej ze zlamales regulamin. Zreszta wydaje mi sie ze wiedzieli juz od 1$ (jesli byly) ze masz n hazardowych stronach. Google tak zawsze wykorzystuje do górnej granicy by potem lecialy bany. Nigdy nie banują zaraz. Teraz wystarczy sobie pomyslec jakie z tego mają zyski.

No to niezłe z nich hamy z tego co widzę.

Hej Szukasz informacji o obstawianiu ?

Forum Bukmacherskie - Typowania.com

a kto ci kazał regulamin łamać... złamałeś dwa z najważniejszych punktów ich regulaminu a teraz masz pretensje... owszem możesz je mieć ale tylko do samego siebie...

twierdzisz że chamsko postępują banując ludzi dopiero wtedy gdy na ich koncie jest już większa suma.... to samo oni mogą powiedzieć o tobie kiedy nakłaniasz ludzi do klikania a tym samym zniechęcasz reklamodawców którzy liczą na to że pieniądze wydane na reklamę im się zwrócą... jednak dzieje się tak tylko wtedy gdy człowiek klika w reklamę gdy ta go zainteresowała a nie wtedy gdy ty go prosisz.... a więc...

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Jazda na maxa, wiadomo, kazdy kiedys kombinowal jak tu zwiekszyc zarobki, bo na poczatkujacego 0,50$ dziennie to bylo za malo... zdecydowanie za malo, co dopiero uzbierac astronomiczna sume 100$ !!!

Warto kombinowac zgodnie z regulaminem, ale nie kazdy go czyta, chyba w tym tkwi problem, albo nie kazdy zdaje sobie sprawe ze google wie wszystko (wcale sie nie dziwie, skoro samo google jest warte ponad 140 miliardów dolarów = stac ich na najlepsze zabezpieczenia przed oszustami :rolleyes: )

A więc lancelot - za krótko czytales forum, za szybko chciales zostac milionerem. Pozostaje Ci zalozyc nowe konto, jak juz wiele osob pisalo na tym forum, z innego komputera, z innego IP, na inne dane i email i strone :D (poszukaj na forum), i potem dzialac zgodnie z regulaminem, ktory do dzisiaj i tak nie wszyscy rozumieja :rolleyes: ale te najwazniejsze rzeczy o ktorych bylo pisane powyzej...

P.S. zeby nie bylo, mam 1 konto od samego poczatku = bez zadnych banów itp.

... skoro samo google jest warte ponad 140 miliardów dolarów = stac ich na najlepsze zabezpieczenia przed oszustami !!!

A tutaj to się nie zgodzę, bo te ich "najlepsze zabezpieczenia przed oszustami" bardzo często blokują to czego nie powinni, a pozostawiają tzw. "syf".

Niemal codziennie widzę strony łamiące regulamin, manipulujące ustawieniami reklam aby kliknąć przypadkowo, namawiające do kliknięć (bardzo często się zdarza) i co...? I adsense wisi na niektórych naprawdę przez długi czas.

Spis stron

Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę...

No More Google masz racje, ale prędzej czy pozniej, kazdego dopadnie ręka Googla. Wiadomo, ze mimo funduszy nie zawsze jest sie 100% zabezpieczonym, tak jak armia USA z rocznym budżetem 400 milardów $ nie daj sobie rady z łobuzami wujka Osamy, tak samo google nie wyłapuje wszystkich hultajów grasujących i oszukujacych w internecie :)

Coraz bardziej jestem przekonany, że 99% tych zablokowanych co tu pisze jest tak samo 'niewinna' jak uzytkowanik lancelot, jak by Irek nie sprawdził w cache to znów bym sobie myślał... znów google banuje niewinnych użytkowników - a tak to coraz spokojnie śpię... :)

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Mogę jedynie przypuszczać, że jeśli na nowym koncie ktoś ewidentnie łamie regulamin, to dają takiej osobie szansę poprawy i dlatego dopiero banują przed uzyskaniem 100 USD, a nie od razu.

Na początku każdy jest durny, jednak niektórzy zdążą zapoznać się z regulaminem przed blokadą konta.

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności