Skocz do zawartości

Pomysłowi Anglicy

Yeden

Rekomendowane odpowiedzi

Prawnik Antonio M. z Liverpoolu został wypisany ze szpitala po usunięciu telefonu komórkowego z odbytu. - Mój pies roznosi różne rzeczy po całym domu. Musiał widocznie zanieść telefon do kabiny prysznicowej. Poślizgnąłem się na kafelkach, potknąłem o psa i usiadłem na telefonie - tłumaczył lekarzom. Usunięcie trwało 3 godziny i było o tyle trudne, że wewnątrz ciała telefon się otworzył. - Podczas zabiegu M. trzymał się naprawdę bohatersko - powiedział chirurg po operacji. - Telefon dzwonił trzy razy. Tony był nawet zadowolony.
:)

Więcej https://wiadomosci.onet.pl/1431386,2679,kioskart.html

Eksperyment Discover.pl

eeee taammm. tutaj [w uk] to normalka ;P widzialem juz bzykajace sie panny na dyskotece, chlopakow z rozbiegu uderzajacych w szyby wystawowe, laski ubrane np w szalik, itd. w anglii zyje mnostwo po****w.....

przeprowadzam sie :):)

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

34-letni Anglik o imieniu Martin uważał, że nic tak nie intensyfikuje doznań erotycznych jak brak powietrza. Prosił wiec żonę, aby w decydującym momencie zatykała mu usta i nos. W końcu zapragnął seksu solo. Nałożył sobie na głowę plastikową torbę, z której usunął powietrze za pomocą odkurzacza. Kiedy znaleziono Martina, był już martwy i wciąż ściskał w dłoni rurę ssącej maszyny.

lul leże :)

searching.. bing.com

Hunting in Poland

hahahaha :unsure::P:D :D :D :D :D co za koleś....

To jest git...

Lewatywa z cementu

Brytyjski lekarz amator chciał zostać odkrywcą nowej metody leczenia biegunki. Jak każdy wynalazca przetestował ją najpierw na sobie. Metoda polegała na wykonaniu lewatywy z cementu. Dzięki skomplikowanej operacji "odkrywcę" uratowano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności