Skocz do zawartości

Linkowanie wpisów w preclach

danieltr

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Dodaje ostatnio arty do precli i mam pytanko. Jak najlepiej, tzn. najskuteczniej linkować wpisy dodane w preclach. Jeździć adderem, żeby chociaż kilkaset katalogów zaliczyło, stawiać inne precle, bądź jakieś spamy i tam dodawać linki? A jeżeli już, to na niektórych podstronach, czy na wszystkich? Ile linków na takich przeciętnych stronach trzeba, aby wpis miał całkiem dobrą moc?

Wiem, że zbyt ogólnie pytam, ale sądzę, że i tak coś podpowiecie :unsure:

To tak przy okazji zapytam. Adder mi się zwiesił, tzn. plik automat.php nie działa. Ręczne odświeżanie działa, ale jak zapuszczam automata, to nic nie dodaje. Macie pomysły?

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem... W Operze możesz ustawić automatyczne odświeżanie strony np. co 5 minut i powinno się dodawać.

To tak przy okazji zapytam. Adder mi się zwiesił, tzn. plik automat.php nie działa. Ręczne odświeżanie działa, ale jak zapuszczam automata, to nic nie dodaje. Macie pomysły?

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem... W Operze możesz ustawić automatyczne odświeżanie strony np. co 5 minut i powinno się dodawać.

Z tym nie mam problemów, ale chodzi o to, że jak skończy dodawać 1 stronkę, to się zatrzyma. Trzeba włączyć ręcznie kolejną stronkę i znów zapuścić odświeżanie. A automat leci jedną stronkę do końca, potem zaczyna kolejną, itd. aż przekataloguje wszystko

Edit: Ok, już działa. Nie wiem czemu, ale ścieżka do pliku automat.php była błędna. Dziwne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności